facebook

Тепер пластикові водійські права та техпаспорти можна не отримувати. Що змінилося

Українським автомобілістам розповіли про нові зміни, які набудуть чинності вже з 14 грудня. Згідно з цими нововведеннями, водії можуть не оформлювати права та реєстрацію на авто у пластиковому вигляді.

Пише - джерело.


Відповідну новину розмістили на порталі новин «finance»

На Урядовому порталі з’явилася інформація, в якій йдеться: «Кабінет Міністрів України ухвалив зміни до двох постанов, що регулюють отримання посвідчення водія та свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів. Відповідно до змін, у найближчій перспективі більше не буде обов’язковим отримувати пластикові бланки документів про право керування транспортними засобами та реєстрацію транспортних засобів».

Читайте також:  Ось про кого має гудіти інтернет: боєць ЗСУ руками викопав 2 метри землі, щоб врятувати побратима

Це говорить про те, що в українців з’явиться вибір щодо отримання послуг. Наприклад, можна оформити документи та права виключно онлайн для електронного вигляду або їх можна буде оформити у звичному пластиковому варіанті.

Також заступник Міністра внутрішніх справ України Богдан Драп’ятий додав: «Кабінет Міністрів України ухвалив фінальний підзаконний акт, спрямований на правове врегулювання процедури отримання електронного посвідчення водія та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу».

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: