facebook

Телефони Sigma: 11 років надійності

Sigma Mobile – український виробник мобільної електроніки. Його засновники – команда фахівців, які захоплені IT-індустрією, радіозв’язком і телефонією. У березні 2021 року бренду виповниться 11 років. Команда створює унікальний продукт для ринку України. Телефони Sigma об’єднують надійність, доступну вартість і побажання користувачів до IT-техніки.

Пише - джерело.

Бренд для різних людей

Компанія Sigma Mobile – перша, хто випустила телефони українського виробництва для пенсіонерів. До подібних пристроїв тепер навіть застосовується назва, яку придумав бренд – бабушкофон. Розробники враховують специфічні вимоги користувачів таких пристроїв – великі кнопки, простий інтерфейс, відсутність зайвих функцій, гучне звучання.

Виробник також випустив захищені телефони. Телефони Сигма за характеристиками не поступаються зарубіжним аналогам, при цьому їх вартість порядком нижче і доступна для користувачів з невисоким доходом.

Мета компанії – популяризувати український продукт не тільки в межах країни, а й на світовому ринку. Тому вона розробляє якісні, надійні рішення – використовує міцні матеріали і просунуті комплектуючі. У тестувальній лабораторії постійно розробляються нові, вдосконалені моделі.

Лінійки бренду

Кожен кнопковий телефон Сигма закриває потреби певної аудиторії. Бренд пропонує такі лінійки:

  • X-treme – серія захищених смартфонів, кнопкових телефонів і телефонів-рацій. Гаджети з високим рівнем пиловологозахисту і корпусом, який не боїться механічних пошкоджень. Їх вибирають для подорожей зі складним маршрутом, занять екстремальними видами спорту, використанні на будмайданчиках або сільських господарствах. Пристрої популярні серед співробітників служб кур’єрської доставки і складських приміщень.
  • X-style – унікальна лінійка стильних гаджетів. Витончений дизайн доповнюється продуманим функціоналом. Крім смартфонів в серію входять Планшети. Дизайн кожної моделі помітно відрізняється. Телефони сильно виділяються на тлі моделей конкурентів зі штампованим зовнішнім виглядом.
  • Comfort 50 – телефони Sigma для пенсіонерів. Серія кнопкових девайсів з підтримкою функції SOS. У кожній моделі є кнопка SOS, після натискання на яку спеціальне повідомлення отримують зазначені контакти і Служби порятунку. Гаджети також підходять для молодших школярів. Візуально відрізняються від інших лінійок великими кнопками. Інформація на екрані відображається великим, добре читаним шрифтом. Прилади оснащують гучним динаміком і розмовним мікрофоном. Меню легке і інтуїтивно зрозуміле, без зайвих програм або функцій.
  • X-sport – функціональна лінійка для людей, які підтримують спортивний спосіб життя або професійно займаються спортом. У лінійку також входять екшн-камери і повербанки. Пристрої ідеально підходять користувачам, які часто бувають поза домом.
Читайте також:  "Карпати" на останніх секундах врятувалися у матчі з "Маріуполем"

Для всіх гаджетів компанія випускає власні аксесуари – захисні скла і плівки, ударостійкі чохли, кабелі, навушники і гарнітури. До речі, останні випускаються окремою серією – X-music. Бренд навіть пропонує власні бездротові навушники.

Переваги мобільних телефонів

Кнопкові телефони Сигма популярні нарівні зі смартфонами виробника. Домогтися популярності вдалося, завдяки таким перевагам:

  • Висококласний захист від механічних пошкоджень, контакту з пилом і водою. Ступінь захисту більшості моделей – IP68. З гаджетами можна занурюватися під воду, так що випадково пролита чашка кави на телефон точно не стане проблемою. Для захисту корпусу по периметру пристроїв розміщують прогумовані накладки. Телефони не ковзають в руці. При падінні накладки нівелюють удар. Задню кришку фіксують за допомогою болтів. При цьому вона кріпиться до герметичній підкладці, виконаної з еластичної гуми. Екран закривають ударостійким склом Gorilla Glass, на якому не залишаються подряпини або відколи.
  • Тривала автономна робота. Ємність акумулятора моделей може досягати 9000 мАг. Середнє значення для телефонів в 2021 році-це 4500 мАг. Такі девайси працюють на одному заряді до 1,5 доби. Телефони Sigma можна не заряджати тиждень.
  • Додатковий захист внутрішніх компонентів. Апаратна частина на 100% захищена, завдяки застосуванню технології подвійного лиття гуми і пластика. Розробники також використовують спеціальну вставку – демпфуючу титанову пластину. Гаджети можуть залишатися під водою протягом 15-30 хвилин і не втрачати працездатність.
  • Робота смартфонів на базі Android. Смартфони бренду працюють під управлінням чистої операційної системи Android. Інтерфейс кожної моделі максимально спрощений. ОС захищає дані користувачів і регулярно оновлюється, що дозволяє гаджетам довго залишатися актуальними.
  • Продуманий дизайн. Бренд створює ергономічні, компактні мобільні телефони. Компанія не бере участі в гонці діагоналей. Всі моделі добре лягають в долоню, а обтічний корпус не дає гаджетам ковзати в руці.
  • Сучасний функціонал без надмірностей. Навіть базові кнопкові девайси підтримують одночасну роботу двох SIM-карт, оснащуються ліхтариків і GPS навігатором. Просунуті рішення можуть виходити в Інтернет через Wi-Fi або Мобільний Інтернет – підтримується 3G і 4G стандарт.

Запис Телефони Sigma: 11 років надійності спершу з’явиться на Це моя Україна.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: