facebook

Таропрогноз на 1-7 травня 2023 року: що карти нам віщують

Карти Таро дають змогу краще зрозуміти себе.

Пише - джерело.

Таро — це карткова колода з чітко вираженою структурою. Карти Таро з’явилися близько 1430 року в Італії. Спочатку вони використовувалися для салонних ігор, проте пізніше додалися езотеричні та символічні трактування. Сучасний бум на карти Таро охопив планету у 70-х роках XX століття і триває до сьогодні.

Карти Таро допомагають полегшити наш рух життям, тому дізнайтеся більше про прийдешній тиждень – 1-7 травня 2023 року – у таропрогнозі від езотерикині Олени Кузьмич.

Прогноз Таро на кохання та стосунки
Карта тижня “Самітник”
Ця карта говорить про те, що, попри те, чи ви живете разом з партнером, чи зараз самотні, варто для початку навчитися довіряти самому собі та своїм відчуттям. Створіть межі у своїх стосунках з оточенням і не дозволяйте іншим нав’язувати ті моделі поведінки, які вам не до душі.

У цей кризовий час для того, щоб навчитися бути з іншими, потрібно передовсім опанувати мистецтво самотності. Йдеться не про одинокість, а про те, що варто усамітнюватися, відступати, мовчати, аналізувати власні відчуття і почуття для того, щоб знайти сили потім рухатися вперед.

Помізкуйте над тим, коли ви востаннє мовчали і просто спостерігали за тим, що відбувається. Не варто зараз метушитися, як муха в окропі, зупиніться і видихніть. В тиші зберіться з думками про те, що робити далі. Для того, щоб чітко побачити свій шлях, вам знадобиться трішки часу, при цьому вам слід залишатися вірним собі.

Читайте також:  Гороскоп на 10 червня для всіх знаків зодіаку: день порозуміння між людьми

Прогноз Таро на роботу та кар’єру
Карта тижня “Четвірка мечів”
Час перепочити. Подумайте, що допоможе вам розслабитися, щоб мати сили для роботи та руху кар’єрними сходами. Іноді якісь новації ліпше відкласти до ліпших часів. Змиріться з тим, що на роботі буде гальмування, а можливо, щось доведеться “заморозити”.

Беріть паузу, жалійте себе, аж поки не наберетеся сил. А іноді просто нічого не робіть. Ставтеся до себе м’яко та з любов’ю, бо виснажені ви все одно нічого не вдієте. Вам потрібно відновити свої ресурси, зокрема й моральні, щоб рухатися далі.

В житті є дні, які потрібно просто пережити, то просто поводьтеся спокійно та очікуйте, що подарує вам тиша.

Прогноз Таро на фінанси
Карта тижня “Ієрофант”

Ця карта Таро, яка належить до старших арканів, тобто таємниць, повідомляє, що аби отримати більші кошти, слід проявляти стриманість, відповідати своєму статусу, признавати дисципліну та знати як потрібно чинити правильно.

Іноді вам знадобиться підтримка більш досвідченої людини, а, щоб плани втілилися у життя, слід не чіплятися щосили за минуле. Зміни зможуть поліпшити ваше життя.

Астрологія, тарологія, нумерологія, ворожіння, пророцтво, мольфарство, екстрасенсорика — не науки, і передбачення не завжди збуваються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як ймовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: