facebook

Тарабарова вперше зізналася, чому розійшлася з Дантесом після трирічного роману: “Ми хотіли взяти шлюб”

Артистка поділилася, що їй дуже соромно за ті стосунки.

Пише - джерело.

Українська співачка Світлана Тарабарова вперше розповіла подробиці її стосунків із шоуменом Володимиром Дантесом.

Кохання між артистами спалахнуло ще в юні роки, коли вони обоє брали участь у проєкті “Фабрика зірок”. За словами Світлани, широкий загал не знав про цей роман, лише в шоубізнесовій тусовці про нього було відомо.

Зараз Тарабарова з жахом згадує стосунки з Дантесом і каже, що їй соромно.

“Але зараз мені не соромно. Мені було соромно. До весілля ніхто не знав, з ким я зустрічаюся. Тобто я вважала особисте особистим. Коли я взяла шлюб, я хотіла родину, дітей, тут уже я поділилася цією історією. До цього не хотіла, щоб чутки про те, з ким ти зустрічаєшся, не давали музиці можливість бути почутою. Ми були дітьми. І дуже такими, не дуже хорошими дітьми. Ми разом були не ок для пари. Дуже токсичними. Є така вибухова суміш. Ми не могли впоратися зі своїми емоціями, на нас навалилася “слава”. Ми подумали, що ми вхопили Бога за бороду. Ми не знали як це – повага одне до одного, як це – бути вірними. Ну, це вже з боку Володі”, – розповіла Тарабарова у програмі “Слава+”.

Читайте також:  Стала набагато щасливішою: Франківчанка Кароль у повністю прозорій сукні серед пісків приголомшила зізнанням

Артистка зізналася, що вони з Дантесом були разом майже три роки і навіть думали про те, щоб одружитися.

“Ми декілька разів навіть хотіли взяти шлюб. Але постійно сварилися і все це нічим не закінчувалося. І добре, бо нічим хорошим це б і не закінчилося. Бо ми вогонь одне з одним”, – додала співачка.

Світлана зізналася, що зараз вона пишається тим, яким став Володимир. Вони навіть почали вітатися одне з одним, бо “стали дорослими”. До цього, каже Тарабарова, вони з Дантесом навіть на одній сцені виступати не хотіли.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: