facebook

Такого жаху ще не було: ТЦК жорстко побили молодого хлопця просто біля під’їзду – ще й цинічну відмазку придумали

Співробітники ТЦК вкотре влипли у скандал, побили молодого хлопця просто біля під’їзду, подробиці

Пише - джерело.

Черговий скандал із ТЦК жахнув усю країну, побили хлопця під під’їздом
У Харківському ТЦК підтвердили, що їхній співробітник побив чоловіка на відео, яке раніше поширювалося через мережу. Про це повідомляється у Телеграм-каналах.

У ТЦК стверджують, що цивільні чоловіки на відео відмовилися надавати документи для перевірки і “непристойно ображали військовослужбовців”, що призвело до конфлікту. Для врегулювання ситуації було викликане вбрання поліції, громадяни були доставлені до ТЦК для уточнення даних. Один із них виявився військовозобов’язаним і отримав направлення на ВЛК.

“Командування Харківського ОТЦК та СП та Салтівського РТЦК та СП засуджує поведінку підлеглого військовослужбовця, який відреагував на провокацію.

Читайте також:  Австрія виступила проти гарантій безпеки для України

Призначено службове розслідування, за результатами якого буде вжито організаційних та дисциплінарних заходів. На час розслідування військовослужбовець – учасник конфлікту не залучається до роботи груп оповіщення військовозобов’язаних”, – зазначили у ТЦК.

Окрім того, з’явилося відео з іншого ракурсу, на якому співробітник ТЦК у Харкові побив хлопця.

Як виявилося, далі його били руками та ногами кілька людей, поваливши на землю, а потім потягли до намиста.

 

Сообщение Такого жаху ще не було: ТЦК жорстко побили молодого хлопця просто біля під’їзду – ще й цинічну відмазку придумали появились сначала на NEWS TiME.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: