facebook

Сюрпризи від погоди будуть до кінця зими: синоптик здивував прогнозом

Температурні гойдалки залишатимуться протягом усієї зими

Пише - джерело.

Погода цієї зими не перестає дивувати перепадами температур. Грудень більше нагадував весну, де температура повітря підіймалася до +14 градусів, а січень приніс із собою справжній мороз до -20 у деяких частинах країни. Але на цьому температурні гойдалки не закінчиться, а дивуватимуть протягом усього січня та лютого.

“Останній декаді буде властива часта зміна погоди. На початку на 1-2 дні слід очікувати похолодання. Далі щось схоже на коротку відлигу. Потім температура знову знизиться, але суттєвого похолодання не буде. Опади для цього періоду досить часті, але незначні” — сказав синоптик.

Читайте також:  “Температура приголомшить українців, в Україну таки суне вражаючий холод”: фахівці про дощ і наближення морозу

Погода у лютому також принесе до України “мінуси”. Температура нижче 0 падатиме в середині першої декади місяця, в кінці другої й до кінця третьої.

“У другій декаді лютого температура повільно і поступово підвищуватиметься: вночі подекуди незначний мороз, вдень майже скрізь близько нуля. Невеликі опади не впливатимуть на загальну картину. Таку ж тенденцію продовжить і третя декада з нічними морозами та денними “плюсами”, коли вже відчуватиметься подих весни. Однак у середині цієї десятиденки протягом чотирьох днів зима ще нагадає про себе”, – зазначив Деркач.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: