facebook

СИН ПУТІНІСТКИ ТАЇСІЇ ПОВАЛІЙ “ПЕРЕВЗУВСЯ” І СПАНТЕЛИЧИВ ЗАЯВАМИ ПРО “ШТУЧНО СПРОВОКОВАНЕ” РОСІЙСЬКЕ ВТОРГНЕННЯ

Денис Повалій недалеко відійшов від своєї мами-зрадниці.

Пише - джерело.

Син співачки-зрадниці Таїсії Повалій Денис Повалій вирізнився заявами про повномасштабне вторгнення рф до України.

Так, музикант, який на початку війни підтримував Україну і відгороджувався від матері-путіністки, “перевзувся”. Повалій заявив, що російське вторгнення було “штучно спровоковане”, що це “розподіл українців за мовним принципом на своїх і чужих”, а також що це сталося “через Майдан” та “через зривання георгіївської стрічки”, йдеться у програмі “Слава ПРО”.

Також син Повалій, яка підтримує геноцид українців, назвав повномасштабну війну “спеціальною воєнною операцією”, і не приховує, що ввечері проти 24 лютого 2022 року виступав на першому пропагандистському каналі.

Повалій каже, що, може, й не вийшов би на сцену того вечора, але він мав виступати з авторською піснею, яку йому ну дуже хотілося заспівати. А якось написав цинічні слова у себе в соцмережах: “Потрібен мир, друзі, а не смерть ворогам”. Видно, яблуко від яблуні далеко не впало. При чому що яблуня, що яблуко – червиві”, – сказав ведучий Слава Дьомін у програмі “Слава ПРО”.

Читайте також:  «Здається, я не ту вибрав»: Лесі Нікітюк зламали сторінку в інстаграмі та показали інтимні фото і переписку з «Холостяком»

Як відомо, на початку повномасштабної війни Денис Повалій виїхав з України до Іспанії, де перебуває досі і живе на віллі батьків. У квітні 2022 року Повалій змінив автар в Instagram на заклик зупинити війну. Щоправда, згодом замінив його на скромний напис “Den Poe Valley”. Певно, у Дениса війна закінчилася. Також у квітні Повалій різко прокоментував виступ його скандальної матері на дні перемоги в рф, яка співала там “Пісню про рушник”. Тоді Денис заявив, що існує від матері окремо і не відповідає за її дії.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: