facebook

Син легендарної української артистки постригся у ченці: “він йде до кінця”

Народна артистка України Ніна Матвієнко, яка стала однією зі 100 музичних експертів, які судитимуть конкурсантів талант-шоу “Співають всі!” на каналі “Україна”, зізналась, як відреагувала на рішення свого сина Івана стати ченцем.

Пише - джерело.

За кулісами проєкту легендарна артистка розповіла, що її старший син давно готував батьків до того, що збирається стати ченцем – він їздив із групами та молодшим братом у монастирі.

“Коли він щось вирішив, то він йде до кінця. Але, якби батько і мати не дали благословення, то він би не пішов у монастир. Ми з батьком його благословили. Його віра сильна, і можливо, завдяки його молитвам, все у нас в родині добре, всі живі-здорові”, – каже Ніна Митрофанівна.

Читайте також:  Франківчанка Тіна Кароль поділилась сімейним відео зі своїм сином Веніаміном

До того ж, говорить співачка, її син бере участь у реставрації старовинного храму, а вона сама допомагає у відновленні архітектурного пам’ятника матеріально.

“Ми повинні зберегти велич минулого, щоб спасти душу”, – впевнена 73-річна зірка.

Також Матвієнко поділилася з журналістами секретом того, як їй вдається тримати себе у тонусі і виглядати молодшою свого віку.

Так от, виявляється, Ніна Митрофанівна п’є… часникову воду і медитує. Зокрема їй подобається слухати звуки води.

Нагадаємо, що Ніна Матвієнко з чоловіком, художником Петром Гончаром виховали трьох дітей – синів Івана і Андрія, а також доньку Антоніну.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: