facebook

Святослав Никорович став заступником мера Івано-Франківська

На цій посаді він замінив Петра Шкутяка, який після демобілізації подав у відставку.

Пише - джерело.

20 жовтня на сесії Івано-Франківської міської ради депутати проголосували за звільнення заступника голови Івано-Франківської громади Петра Шкутяка та призначення на його місце Святослава Никоровича.

Петро Шкутяк став заступником мера Івано-Франківська одразу після місцевих виборів, на яких він конкурував з Русланом Марцінківим за крісло очільника громади.

Шкутяк відповідав за Департамент інвестиційної політики, проєктів, міжнародних зв’язків, туризму та промоцій міста. Разом з міським головою запровадив ініціативу «підприємницька середа» – щотижня високопосадовці відвідували місцевих підприємців і розповідали назагал про їхню справу, пишуть Версії.

Читайте також:  "Починайте жити в новій реальності": Шмигаль закликав забути про корупцію на Прикарпатті

Тепер за цей сектор відповідатиме новий заступник Руслана Марцінківа – 32-річний Святослав Никорович. Минулої каденції від був наймолодшим депутатом Івано-Франківської міської ради. Зараз Святослав Никорович викладає в ПНУ та займається підприємницькою діяльністю. Він також є депутатом Богородчанської селищної ради і членом виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради на громадських засадах.

«Розумію в який час, тому докладу всіх зусиль, щоб нікого не підвести», – прокоментував Святослав Никорович своє нове призначення.

Новий заступник Руслага Марцінківа займатиметься створенням та розвитком індустріальних парків у громаді.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: