facebook

Святкували ювілей і відпочивали родинами: стали відомі подробиці та імена 14 жертв в аварії на фунікулері в Італії

В момент інциденту в кабіні перебували 15 людей. Вижив лише 5-річний хлопчик. 

Пише - джерело.

У моторошній аварії на канатній дорозі Стреза-Моттароне на півночі Італії загинули три покоління однієї сім’ї, подружжя, яке святкувало 40 років спільного життя та заручені пари, які невдовзі збиралася одружитися.

Про це повідомляє Daily Mail.

Так, серед 14 загиблих виявилося 5 членів ізраїльської родини: 30-річний Аміт Біран з 26-річною дружиною Тал, їхній дворічний син Том та батьки жінки Іцхак і Барбара Коени (82 і 70 років). Подружжя разом з маленьким сином нещодавно повернулися з Ізраїлю до Італії, де Аміт викладав у медичному університеті, і були на сімейному відпочинку в Пеннінських Альпах з батьками Тал, коли сталася катастрофа.

30-річний Аміт Біран з 26-річною дружиною Тал

Єдиний, хто вижив внаслідок аварії на канатній дорозі серед членів родини – 5-річний син Аміта і Тал Ейтан. Хлопчик перебуває у тяжкому стані в лікарні.

Жертвами трагедії стала молода пара Алессандро Мерло (29 років) та його наречена Сільвія Малнаті (27 років). Пара була заручена протягом 10 років, але незабаром планувала одружитися. Сільвія нещодавно закінчила навчання в університеті і влаштувалася на роботу в магазин парфумерії.

Читайте також:  В Україні розширено перелік документів, які дозволяють перетнути кордон у період дії карантину

Алессандро Мерло (29 років) та його наречена Сільвія Малнаті (27 років)

Одружитися наступного місяця планували 54-річний Вітторіо Зорлоні, його наречена Елізабетта Персаніні (38 років). Вони разом з 5-річним сином Маттіа також стали жертвами жахливої аварії.


Ще одні загиблі – чоловік і дружина – Анджело Віто Гаспарро (45 років) та Роберта Пістолато, яка у день аварії святкувала своє 40-річчя. Роберта за кілька хвилин до смерті надіслала сестрі текст, в якому було сказано: “Ми піднімаємось до канатної дороги”.

Анджело Віто Гаспарро та Роберта Пістолато

27-річну Серену Косентіно, яку друзі описували як талановиту студентку, яка нещодавно переїхала до Вербанії, вигравши грант на дослідження, та її іранського хлопця Мохаммадрезу Шахайсаванді, 23-річного студента, теж було вбито.

Нагадаємо, фунікулер на канатній дорозі Стреза-Моттароне у регіоні П’ємонт впав з висоти приблизно півтора кілометра, це сталося в декількох метрах від фінішу, біля останнього пілона. За попередніми даними, вийшов з ладу буксирний трос. Канатна дорога була реконструйована в 2016 році. Як повідомлялося, підйомник розпочав роботу в ці вихідні після восьмими місячної перерви через пандемію COVID-19.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: