facebook

Святкували день народження: повідомили обставини загибелі чотирьох у криниці

Люди, яких знайшли в занедбаному колодязі поблизу села села Плахтіївка Білгород-Дністровського району на Одещині, зникли після святкування дня народження.

Пише - джерело.

22 квітня 32-річний місцевий житель святкував за селом у компанії 23-річного чоловіка і подружжя – 32 і 35 років, повідомили в прес-службі Національної поліції.

Ймовірно, хтось один із компанії впав ку колодязь. А інші намагалися допомогти, також потрапляли в воду. Вибратися самостійно ніхто не зміг, все четверо загинули.

Про зникнення людей заявив дядько одного з загиблих, коли його племінник з дружиною не повернулися додому. Під час пошуків в колодязі побачила речі і тіла людей. На місце викликали поліцейських і рятувальників, які відкачали воду з колодязя, а потім дістали тіла.

“Попередньо, трупи трьох чоловіків і жінки були без видимих ознак насильницької смерті. Ймовірною причиною смерті людей є асфіксія внаслідок утоплення. В ході огляду місця події поблизу колодязя слідів бійки, волочіння, інших ознак, які б вказували на вчинення щодо зазначених осіб насильницьких дій, не виявлено. У двох метрах від колодязя були останки багаття, поруч лежала майже порожня пачка сигарет, пластиковий посуд та пляшки з-під вина”, – розповіли в поліції.

Читайте також:  Пожежа в Одеському коледжі: повідомили важливу інформацію про загиблих

Слідство триває.

25 квітня в занедбаній криниці на Одещині знайшли чотири трупи. Тіла виявили близько опівдня в полі поблизу села Плахтіївка Білгород-Дністровського району. Двоє із загиблих – подружжя Бондаренків 35 та 32 років. Із опублікованих фото видно, що загиблі без взуття і верхнього одягу, а один із чоловіків – без штанів.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: