facebook

Сумна новина! Потяг переїхав 22-річного хлопця який сидів на колії (ФОТО)

Близько опівночі, 24 травня вантажний електровоз «ВЛ80Т-1238» на станції у селі Великі Бірки, смертельно травмував 22 річного хлопця.

Пише - джерело.

Про це повідомляє у поліції Тернопільщини, пише myukraine.co.ua чоловік сидів на колії. Машиніст його побачив за кілька метрів, почав сигналити, але той на жодні попереджувальні сигнали не реагував. Рухався електровоз зі швидкістю 50 кілометрів на годину. Однак загальмувати не встиг, тому що перевозив чотири цистерни з пальним та 42 вагони з вугіллям.

У результаті удару 22-річний чоловік отримав тілесні ушкодження. Врятувати життя йому не вдалося. Він помер дорогою до лікарні.

Михайло був дуже хорошою дитиною

Як розповідає місцеве видання “20 хвилин Тернопіль”, загиблим виявився 22-річний месканець села Великі Бірки Михайло Саїк.

Мама хлопця близько п’яти років перебуває на заробітках в Італії, а батько Михайла помер коли він ще був малим.

“Це така трагедія, що в голові не вкладається — Міша дуже хороша дитина. Тато помер, як вони з сестрою були малими. Мама Таня вже років п’ять мінімум в Італії. Зараз вона шукає, чим дістатись до Тернополя на похорони власної дитини. Чи встигне – не знаємо”, – розповідає мешканка Великих Бірок пані Оксана.

Читайте також:  В Україні розпочала роботу Нова митниця

Останній вечір у житті

Відомо, що того злощасного вечора Михайло ішов від своєї сестри, яка проживає у невістках у сусідньому селі Ступках. Близько 19:00 хлопець вийшов від сестри, та попрямував до дому, дорогою зустрівши товариша. Коли товариші попрощались Міша колією вирушив в бік Бірок. Парубок частенько ходив цією дорогою, однак на цей раз та присів на колію, опустив голову на коліна і, скоріш за все, заснув…

Ховатимуть хлопця сьогодні 26 травня у рідному селі, о 13:30 год. В останню путь з батьківського дому, що на вул. Грушевського, його проводжатимуть зі священником. Ані друзі, ані односельці ні на мить не сумніваються, що про самогубство й мови бути не може. Що саме нещасний випадок та колії, якими ходив щодня, відібрали у Міші життя.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: