facebook

Суд задовольнив позов Портнова і зобов’язав Міносвіти переписати підручники з історії щодо подій Революції Гідності

Шостий апеляційний адміністративний суд Києва залишив чинним рішення Окружного адмінсуду столиці за позовом ексзаступника голови Адміністрації президента Януковича Андрія Портнова про перегляд підручників з історії щодо подій Революції Гідності в Україні в 2013-14 роках.

Пише - джерело.

Про це інформують у “Центрі протидії корупції” на своїй сторінці у фейсбуці.

Так, у своєму дописі вони зазначають наступне:

“Раніше був правопис, назви вулиць і проспектів. Тепер судді вирішують про те, як потрібно висвітлювати події на Майдані. Ще й з подачі одного з псів режиму Януковича – Портнова. На тижні судді Шостого апеляційного адмінсуду Києва залишили в силі рішення ОАСКу і зобов’язали Міносвіти переглянути підручники історії, де згадується Майдан. Мовляв, не доведеною є вина силовиків у розстрілах протестувальників.

Справу слухала колегія суддів на чолі з Яною Глущенко, яка закінчила Ростовський державний університет імені Горького. За дивним збігом обставин, Глущенко і Портнов володіють апартаментами в одній і тій же столичній новобудові на Коновальця.

В колегію також входила суддя Людмила Черпіцька. Її чоловік – Олег Черпіцький – входив разом з Портновим до фракції БЮТ у Верховній Раді 6 скликання. Разом з Портновим Черпіцький був одним із перших тушок, які перебігали від БЮТ до регіоналів.

Це ще один доказ того, що одним ОАСКом обмежуватись не варто. Нам обіцяли справжню судову реформу. І рано чи пізно ми доб’ємось її втілення”.

Читайте також: В Санкт-Петербурзі ФСБ затримала українського консула.

Читайте також:  У МОЗ анонсували посилення обмежень щодо переміщення між областями: коли і якими будуть нові правила

Запис Суд задовольнив позов Портнова і зобов’язав Міносвіти переписати підручники з історії щодо подій Революції Гідності спершу з’явиться на Це моя Україна.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: