facebook

Субсидії у 2023 році: хто отримає, а у кого заберуть виплати

У зв’язку з тим, що опалювальний сезон розпочався, багато українців задаються питаннями про субсидії. З цього приводу в мережі з’явилася інформація, в якій Міністерство соціальної політики вирішило прокоментувати ситуацію щодо соціальної допомоги українцям.

Пише - джерело.


 

Оксана Жолнович, яка відома як міністр соціальної політики України вирішила заспокоїти українців і сказала, що субсидії виплачуватимуть і 2023 року. Також вона зазначила, що якщо грошей не вистачатиме на пільги, то український уряд зробить перерозподіл.

«Субсидії у нас заплановано наступного року на 37 мільярдів. Ми переконані, що цих коштів вистачить», – сказала Оксана Жолнович.

Читайте також:  Магія листя хрону: витягають сіль прямо через пори шкіри!

Окрім цього, вона сказала, що на пільги можуть розраховувати усі українці, які витрачають за комунальні послуги від 10 чи 15% свого доходу.

«Розрахунок йде від домогосподарства, і там залежить хто скільки отримує, така субсидія і розраховується», – продовжила міністр соціальної політики України.

Є відомості про те, що Кабінет Міністрів України готовий виділити українцям близько 37,87 млрд. гривень на субсидії. Це на 9,2% менше, ніж торік. 2022 року кошти на субсидії становили 41,708 млрд. гривень.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: