facebook

Студентка УКД розробила логотип для нової благодійної організації в Івано-Франківську

Студентка-дизайнерка Університету Короля Данила Анастасія Настюк розробила логотип для нової благодійної організації «Healthy U», яку заснував Лікувально-діагностичний центр «Мед-Атлант».

Пише - джерело.

Метою створення БО є допомога онкохворим. На базі клініки пацієнтам зможуть безкоштовно проводити хіміотерапії, оперативні втручання, а також за потреби відбуватиметься закупівля ліків.

Університет Короля Данила є партнером нашої клініки в різних напрямках. Ми знаємо, що в закладі виховують найкращих фахівців, тому одразу за допомогою щодо створення логотипу для організації звернулися саме сюди. Результат перевершив очікування, адже студентка виконала всі наші побажання щодо дизайну, — розповів Тарас Явецький — заступник керівника «Мед-Атлант».

Назва благодійної організації має два значення: здоровий ти та здорова Україна.

Розробка логотипу для БО «Healthy U» — приклад того, як наші студенти вже під час навчання можуть внести значний внесок у розвиток важливих для суспільства проєктів та демонструвати високий рівень професіоналізму. Вдячний усім нашим партнерам за довіру та співпрацю, — наголосив Михайло Косьмій — перший проректор УКД.



Студентка УКД розробила логотип для нової благодійної організації в Івано-Франківську

Студентка 3-го курсу спеціальності 022 Дизайн Анастасія Настюк погодилася розробити логотип, адже проєкт, на її думку, є актуальним.

Університет Короля Данила сприяє професійному розвитку своїх студентів вже під час навчання. Мій неодноразовий досвід участі в проєктах, спрямованих на формування портфоліо, свідчить про те, що УКД не лише надає теоретичні знання, але й практичні можливості для підготовки до майбутньої кар’єри, — поділилася студентка.

The post Студентка УКД розробила логотип для нової благодійної організації в Івано-Франківську appeared first on Місто.

Читайте також:  "Укрзалізниця" призначила евакуаційні поїзди до Польщі

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: