facebook

Студентка Драгоманова, просить її відрахувати через висказування професорки Більченко

Студентка 1 курсу магістратури факультету філософії і суспільствознавства (спеціальність культурологія) Національного педагогічного університету України ім. Драгоманова Марія Прошковська, попрохала керівництво вишу її відрахувати. Причиною її прохання стала, повна відсутністю реакції на події останніх днів, пов’язані з публічними висловлюваннями професорки культурології Євгенії Більченко.

Пише - джерело.

Відповідне звернення до керівництва навчального закладу дівчина опублікувала у своєму профілі у facebook, дослівний текст:

Публічна заява від мене, як студентки 1 курсу магістратури факультету філософії і суспільствознавства (спеціальність культурологія) Національного педагогічного університету України ім.Драгоманова. Прошу керівництво університету відрахувати мене за власним бажанням в зв’язку з повною відсутністю реакції на події останніх днів, пов’язані з публічними висловлюваннями професорки культурологіі Євгенії Більченко.
Професорка Більченко не поважає країну в якій живе, працює і заробляє, мову цієї краіни, вважає війну Росії проти України громадянською війною, демократично обрану владу – неонациським режимом. Крім того вона публічно заявляє про дружбу з Захаром Прилєпіним, виступає на телеканалах ДНР, Клименка та російському телебаченні, де розповідає про те, як її тут пригнічують.

Прямо в фейсбук заявляє також про те, що вона разом з керівництвом університету «підтирається скаргами», які на неї надходять. І питання тут не тільки в її особистій позиції, а ще і в тому, що вона доволі м’яко, але системно промиває мізки студентам. Викладаючи гуманітарні дисципліни філософського спрямування не важко транслювати ті чи інші особисті погляди як істину. Достатньо подивитись на YouTube її лекції, що є частиною учбової програми на теми, пов’язані в сучасністю.
Я пройшла Революцію Гідності, допомагала армії і цивільним, виховую свого сина в повазі і любові до України, а тому просто не можу вчитись далі у Євгенії Більченко та в університеті, який паплюжить всі принципи державної вищої освіти і на 7 році війни закриває очі на подібні резонансні речі. Як заключення можу сказати, що я проти будь-яких цькувань, погроз, оцінок зовнішності чи постановки віртуальних діагнозів і пані Більченко має право на будь-яку думку, окрім тої, що суперечить законодавству України як приватна особа, але як викладач вишу має добирати слова і поважати суспільство, в якому вона живе. P.S. Фізично заяву подам завтра.
Слава Україні!
Нагадуємо, нещодавно у своєму facebook профілі професорка культурології Євгенія Більченко, написала допис про свою розмову з ректором університету ім. Драгоманова, останній завірив її, що особисто її (ред. Більченко) звільняти не збирається.

Читайте також:  Cьoгoднi кyпyвaв в мaгaзинi coлoдощі і poзмoвляв yкpaїнcькoю мoвoю, зaйшлa бaбycя poкiв 70-ти і кaжe…

“Нешановні панове екстремісти, неонацисти та інші хуліганські коментатори! Тільки що розмовляла з ректором НПУ Віктором Петровичем Андрущенко. Очевидно, що він знаходиться під тиском. Але! Я отримала від нього запевнення, що він несе відповідальність за свої слова і що він ОСОБИСТО мене звільняти не збирається. Це запам’ятайте гарненько, тричі вибийте у себе на підкірці і між усіма молекулярними складовими мозку. За словами ректора, звільняти за політичні погляди з університету – не його практика”, – повідомляє Євгенія Більченко.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: