facebook

“Стануть як зайчики”, – Арестович про наступну фазу війни з Росією

Радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович заявив, що російські військові найближчим часом спробують перекинути свої резерви на ті напрямки, де в них намітився успіх. Зокрема, район ООС, під Маріуполь, Харківська область, а також Київська область.

Пише - джерело.

Буде ще одна спроба наступати, зараз вони в паузі, під Києвом практично розгромлені, намагаються тикатися невеликими підрозділами, але ми їх знищуємо. Вони спробують кинути резерви на ті напрямки, на яких у них намітився успіх. Це, безумовно, зона ООС, під Маріуполь, Харківська область, може Київська область”, – заявив Арестович.

Він додав, що резерви окупантів поляжуть протягом 10 днів.

“Оскільки вони безглузді і все зроблять не так, як потрібно, то і ці резерви поляжуть, але це може зайняти ще 10 днів або тиждень з початку, як їх введуть у бій. Я даю ще два або три з половиною тижні їхніх спроб через паузу активно наступати, після цього вони стануть як зайчики, тому що воювати нічим взагалі”, – заявив Арестович.

Читайте також:  Працівники Франківської міськради віддали свій одноденний заробіток на авто і тепловізор для ЗСУ

За словами радника глави ОП, після наступної спроби російські окупанти можуть вести переговори щодо припинення війни.

І після цієї спроби, вона буде набагато легше, ніж була, тоді настане час позиційної війни. В обороні вони стануть, ми будемо знати, де вони і добити їх ракетними ударами, партизанами, ССО, силами місцевого населення буде набагато краще. Для нас вигідніше наступна фаза і тоді вони підуть на справжні переговори, а не безглузді ультиматуми”, – заявив він.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: