facebook

“Станеш іще кращим”: президент Зеленський покликав Андрія Шевченка працювати в Україну після звільнення з “Дженоа” (ФОТО)

Президент України Володимир Зеленський підтримав українського тренера після звільнення його з ФК “Дженоа”.

Пише - джерело.

Слова підтривки Володимир Зеленський написав на своїй Facebook-cторінці і запропонував Андрію Шевченку повертатись в Україну.
Президент Зеленський зазначив, що не тільки вся Україна, а й Європа знає про тренерські здібності Андрія Шевченка, натякаючи на успіхи національної збірної Євро-2020. Також Володимир Зеленський закликав українського тренера приїжджати на батьківщину.
“Андрій Миколайович, Шева. Не лише вся наша країна, а й уся Європа знає, на яку гру здатна команда під твоїм керівництвом. Тому нехай це буде лише «перший клубний млинець нанівець» на початку великої кар’єри великого тренера. Віримо – не зламаєшся, знаємо, що станеш іще кращим! І головне. Найсильніше тебе люблять в Україні. Тому повертайся працювати додому…”, – повідомив він.

Читайте також:  Уночі росіяни запустили 15 «шахедів», ЗСУ знищили 14 з них

"Станеш іще кращим": президент Зеленський покликав Андрія Шевченка працювати в Україну після звільнення з "Дженоа" (ФОТО), фото-1

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: