facebook

“Сталося те ж, що і з Еріксеном”: у Москві під час матчу помер футболіст

Гравця не було в заявці на поєдинок, тому організатори досі не знають його імені.

Пише - джерело.

26 червня матч аматорської футбольної ліги в Москві завершився трагедією. Один із гравців знепритомнів на полі та помер.

Президент ліги Дмитро Смирнов стверджує, що футболіста не було в заявці на гру. Він припустив, що його могли запросити взяти участь у матчі.

“Ми поки самі з’ясовуємо подробиці. Це сталося вчора ввечері. Сталося приблизно те ж саме, що було і з Еріксеном. Причому людина знепритомніла на самому початку гри, тобто не було ні стиків, ні втоми як такої. Плюс гра була вечірня, тобто було вже прохолодно, не було спеки. Причини смерті ми не знаємо. Ми до сих пір не можемо з’ясувати, хто це. Його не було в заявці, тобто це був підставний гравець, якщо можна так сказати. Це рідкісний випадок в нашій лізі. Зараз ми з’ясовуємо, хто це. Начебто його друг запросив зіграти.

Читайте також:  У Франківську почали продавати квитки на матч «Прикарпаття – Брага»

Першу необхідну допомогу він отримав від медиків, які перебувають на поле, поки їхав реанімобіль. Але саме в оснащену реанімацію він поїхав пізніше. Поки їхав реанімобіль, лікар екстреного виклику консультував медиків, які були на полі телефоном. Повторюся, зараз ми з’ясовуємо всі подробиці”, – розповів Смирнов у коментарі Sport24.

Пізніше кореспондент Sport24 Дмитро Єгоров повідомив подробиці трагедії. За різними даними померлому було або 17, або 19 років. Хлопця звали Максим.

“Вчора в ЛФЛ помер гравець. Швидка їхала 30 хвилин. Щодо ситуації з Еріксеном самі знаєте – це критично. Природно, ні машин швидкої, ні лікарів, ні дефібриляторів поруч немає. Хоча матчі граються в дику спеку, без можливості перенесення іноді”, – розповів журналіст.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: