facebook

Стало відомо, як довго в Україні будуть вимикати електроенергію після масованої ракетної атаки окупантів

У всіх регіонах України після масованої ракетної атаки 15 листопада запровадили планові відключення світла. Мешканці поступово звикають до нових умов життя та з розумінням ставляться до необхідності економити електроенергію. Стало відомо, як довго в країні діятимуть обмеження щодо подачі ресурсу.

Пише - джерело.


СЕО постачальника енергоресурсів YASNO Сергій Коваленко повідомив, що в Україні регулярно відключатимуть електроенергію як мінімум до кінця березня. При цьому енергетики намагаються максимально завершити відновлення до сильних морозів. За словами експерта, за нинішніх умов генерації електроенергії дефіцит потужності можна рівномірно розподілити по всій країні. Однак це у разі, якщо нових атак не буде. Обмеження будуть спостерігатися у всіх областях, але вони будуть менш тривалими за часом.

Читайте також:  КОЛИШНЯ ЧЕРНИЦЯ ВІДВЕРТО РОЗПОВІЛА, ЧЕРЕЗ ЩО ВТЕКЛА З СУВОРОГО МОНАСТИРЯ

Відзначено, що є різні варіанти розвитку ситуації, і вони заздрять від дій російських окупантів. Якщо рашисти не атакуватимуть об’єкти критичної інфраструктури, можна буде повернути попередній рівень генерації. Тоді в українців буде достатньо електроенергії і можна буде відмовитись від відключень електроенергії.

“Якщо мережа сильно зашкодить внаслідок атак, доведеться задіяти не тільки погодинні стабілізаційні відключення, а й екстрені, при яких світла може не бути дуже довго”, – зазначив Коваленко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Аналітик наголосив, що людям потрібно підготуватися до різних варіантів, зокрема до гірших. Їм потрібно запастись теплим одягом та ковдрами, а також продумати, як краще перечекати тривале відключення. Експерт висловив упевненість, що українці впораються з тимчасовими незручностями.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: