facebook

Стало відомо, скільки від початку повномасштабного вторгнення вдалося знайти тіл українських воїнів

Пошукові групи ЗСУ від початку повномасштабної агресії вони відпрацювали понад 600 локацій та знайшли близько 500 тіл українських героїв.

Пише - джерело.

Про це заявив начальник Центрального управління цивільно-військового співробітництва ГШ ЗСУ полковник Володимир Лямзін, – пише Укрінформ.

«З початку повномасштабного вторгнення і по 20 квітня цього року трохи менше ніж півтисячі тіл наших загиблих оборонців були знайдені саме нашими військовими пошуковими групами і трохи більше ніж півтисячі тіл окупантів було зібрано і доставлено до визначених місць зберігання», – повідомив Лямзін, додавши, що відпрацьовано майже 600 локацій пошуковими групами.

Читайте також:  Окупанти готуються до наступу на Вишгород, Гостомель, Ірпінь, Суми та Запоріжжя, - оперативна інформація Генштабу ЗСУ щодо російського вторгнення станом на 12:00 7 березня

Пошукові групи військовослужбовців проводять роботу там, куди не можуть дістатись пошуковці офісу Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти.

Військові, які залучаються до виконання таких завдань, проходять відповідну підготовку.

«Всі фахівці наших груп проходять відповідну підготовку, вони вивчають основи тактичної медицини, основи протимінної діяльності для того, щоб запобігти надзвичайним ситуаціям і зберегти особовий склад, вивчають питання судової археології і норм міжнародного гуманітарного права», – резюмував Лямзін.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: