facebook

Стало відомо про четверту жертву стихії на Прикарпатті

На Івано-Франківщині під час стихії загинуло чотири людини.

Пише - джерело.

Нагадаємо, в Івано-Франківській області через різке погіршення погодних умов та сильні дощі почалися паводки. Тоді мешканці серед річки знайшли автомобіль. Тіло померлої жінки рятувальники витягли через дванадцять годин, а водія розшукували декілька днів. Також жертвою затоплення стала мешканка з села Дземброня.

Четверта людина, життя якої забрала стихія, – чоловік із селища Ворохта Яремчанської міської ради.

Цю інформацію підтвердив селищний голова Микола Йосипчук, інформує “Суспільне“. За його словами, чоловік загинув на початку паводку – 21-го червня.

“Через довготривалі дощі вода підтопила підвальне приміщення його домогосподарства. Він зайшов у приміщення, в котельню, і його вразило струмом, – розповідає Микола Йосипчук. – Ми підготували всі документи, склали відповідні акти, є висновки поліції, протокол виїзду пожежної частини, бо спочатку там було задимлення і на місці працювали пожежники. Фактично вони виявили чоловіка без свідомості, який лежав у воді. Ми, як селищна рада, подали документи до яремчанської комісії, інформацію внесли у реєстри. Ці реєстри сформують і подають на область. Ми вжили заходів і подаємо цього чоловіка як жертву стихії”.

Начальник департаменту соціальної політики облдержадміністрації Володимир Корженьовський сказав, що йому відомо про цей випадок. За його словами, поки що рішень комісій немає. Наразі вони формують документи.

Читайте також:  Вийшла подихати повітрям і зникла: що відомо про жінку, яку знайшли мертвою після корпоративу в Херсоні

“Ще немає документів по жодній жертві, але, думаю, що сьогодні-завтра будуть. Комісії сформують склад сім’ї загиблих, складуть протоколи. Ми стараємося якомога швидше працювати, щоб люди швидше отримували матеріальну допомогу. Ми готові виплачувати”, – зазначив Володимир Корженьовський.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: