facebook

Стало відомо, кого у фіналі обрала “Холостячка” Злата Огнєвіч

Артистка обрала чоловіка, який підкорив її серце. На його пропозицію вийти за нього заміж, вона відповіла згодою.

Пише - джерело.

Відбувся фінал другого сезону романтичного реалітішоу “Холостячка”. Головна героїня проєкту – співачка Злата Огнєвіч – обрала чоловіка, який полонив її серце. Ним став 32-річний підприємець зі Світловодська Андрій Задворний.

Андрій Задворний/Instagram / ©

Чоловік зізнався артистці у коханні.

“Ти мені потрібна. Ти мені важлива. На Кіпрі я точно зрозумів, що закохався, але тоді чомусь я не наважився розповісти тобі про свої почуття. Ти є причиною мого щастя. Поруч із тобою я думаю про дітей, про будинок, про сім’ю. Я хочу робити тебе щасливою, хочу дбати про тебе, я хочу, щоб ти і я злилися і вийшли ми.

Насправді зараз я можу точно сказати, що я закоханий у тебе. Не в персонажа телевізійного, не в персонажа з екрану, а в тебе справжню – у щиру, красиву, авантюрну, але відповідальну, ніжну і турботливу, веселу, іронічну, іноді трішки різку, але чесну, таку зрозумілу і таку незвідану, яку я так хочу пізнавати”, – сказав Задворний Огнєвіч.

Читайте також:  Скандал, про який мовчали: для ЗСУ купували зношену форму з сумнівними плямами

Андрій продовжував говорити артистці про свої почуття, а вона слухала і щиро усміхалася.

“Злато Огнєвіч, я відчуваю твій вогонь, але цей вогонь не спалює мене, а він гріє моє серце і змушує його битися частіше та сильніше. Все, що я зараз хочу, щоб ти стала моєю, щоб наші серця почали битися в такт сьогодні і до останнього удару”, – говорив чоловік.

Потім Андрій став на одне коліно, простягнув їй обручку і зробив Златі пропозицію: “Виходь за мене!”

Злата Огнєвіч і Андрій Задворний / © Instagram Злати Огнєвіч

“Не кожна закоханість може перерости у кохання. Ми обоє про це знаємо. Але моя закоханість переросла. Я кохаю тебе. Я кажу тобі “Так”. Я згодна створити з тобою сім’ю”, – відповіла Злата Андрію.

Злата Огнєвіч і Андрій Задворний / © Instagram Холостяк СТБ

Чоловік одягнув їй на палець обручку. Вони почали обійматися, цілуватися і Андрій сказав: “Я щасливий”.

Потім до них підбіг ведучий Григорій Решетник, щоб привітати їх. Злата у цей момент сказала: “Я дуже щаслива. Це найщасливіший момент у моєму житті”.

Злата Огнєвіч, Андрій Задворний і Григорій Решетник / © Instagram Злати Огнєвіч

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: