facebook

Стала відома причина смерті королеви Єлизавети ІІ: офіційно

Свідоцтво про смерть підписала дочка королеви принцеса Анна

Пише - джерело.


Королева Великобританії Єлизавета II померла через природні причини, випливає з офіційного свідоцтва, опублікованого управлінням документів Шотландії.

Свідоцтво про смерть підписала дочка королеви принцеса Анна. Смерть королеви зареєстрована 16 вересня в окрузі Абердіншир у Шотландії Генеральним реєстратором Шотландії Полем Лоувом. Згідно з документом, монарх померла 8 вересня о 15:10 за місцевим часом (17:10 за київським). У графі «причина смерті» зазначено «поважний вік».

Нагадаємо, королева Єлизавета померла 8 вересня. За кілька годин до смерті стан її здоров’я різко погіршився, Букінгемський палац опублікував заяву, в якій повідомив, що лікарі висловили стурбованість. Діти та онуки поспішили до шотландської резиденції Балморал, де королева перебувала в останні місяці. Повідомляється, що вона померла в присутності старших дітей – принца Чарльза та принцеси Анни.

Читайте також:  "Легкий в управлінні": дружина виставила на аукціон свого чоловіка

Єлизавета II померла у віці 96 років. Вона стала найстарішим і найдовше правлячим монархом історія країни Великобританії. Після її смерті престол перейшов до її старшого сина Чарльза. Церемонія державного похорону королеви відбулася у Вестмінстерському абатстві 19 вересня.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: