facebook

Справжній цирк і сoрoм: Тимошенко спочатку проголосувала за підвищення тарифів, а потім розповідає, що це злочин проти народу- блогер

Дивує головний борець з тарифним геноцидом лідер партії «ВО« Батьківщина »Юлія Тимошенко. Вона на Погоджувальній Раді Верховної Ради криком кричала про дорогий газ для населення, але при цьому голосувала за бюджет з саме такими тарифними параметрами.

Пише - джерело.

Більш того, голосувала не тільки вона, а й вся її фракція в парламенті. Звідси запитання: за кого вона тримає українців і, чому так впевнена, що ті нічого не пам’ятають і страждають на сліпоту і глухоту? Про це на своїй сторінці в Facebook пише блогер, ветеран АТО Валерій Прозапас.

Читайте також:  На Житомирщині в гуртожитку виявили тіло 18-річної студентки

Він зазначає, вміння робити одне, проголошуючи діаметрально протилежне, швидше за все і стало фундаментом їх ширки з Володимиром Зеленським та Ігорем Коломойським, як то кажуть зустрілися три самотності.

Валерій Прозапас зазначає, незрозуміло тільки, чого стільки уваги до парадного увазі «борця з тарифним геноцидом» – на День народження людина йде, що не ясно. Готувалася, чепурилася.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: