facebook

“Спорт поза політикою”: Станіслав Горуна отримає квартиру у Львові, за медаль на Олімпійських іграх (відео)

Троє львів’ян, які вибороли медалі на літніх Олімпійських іграх в Токіо, отримають від мерії Львова квартири у подарунок.

Пише - джерело.

Про це повідомляють у Львівській міській раді, з посиланням на мера Львова Андрія Садового, у ефірі на радіо «Люкс FM».

“У Львові є традиція: хто привозить олімпійську медаль – отримує від міста квартиру. Ця норма в нас є вже дуже багато років. Цього року ми готуємо для олімпійців три квартири”, – наголосив мер Львова Андрій Садовий.

Нагадуємо, що серед Львів’ян, які отримали медалі на Олімпійських іграх: велогонщиця Олена Старікова здобула «срібло», а борчиня Алла Черкасова та каратист Станіслав Горуна вибороли по «бронзі».

Слід зауважити, що в мережі розгорівся скандал щодо того, що бронзова призерка Олімпійських ігор у Токіо Ярослава Магучіх після фіналу сфотографувалася із представницю Російського олімпійського комітету Мариною Ласіцкене.

Фото з мережі

В свою чергу у своєму Facebook Станіслав Горуна вирішив підтримати Ярославу Магучіх, та написав допис, мовляв, що спорт поза політикою.

Спорт це вид діяльності. Для більшості спортсменів національної збірної України це професія і справа життя. Відчепіться від спортсменів з вашою ****ною політикою. Спорстмен займається своїм ремеслом. Фотографія на п’єдесталі з суперником або другом це його частина. П’єдестал це унікальне та виключне місце поваги, яке зводить разом лиш на момент кількох успішних атлетів завдяки їхній роботі над собою і результативним виступам. Не більше не менше. Нема «зради» у фото Магучіх з Ласіцкене.“, – частина допису Станіслава Горуна.

Після чого хвиля хейту у соціальних мережах перекинулась вже на самого Станіслава Горуну. У своєму наступному дописі спортсмен пояснив, що хотів заступитись за 19-річну колегу. А всі акцентували свою увагу на тезисі, який він написав: “Спорт поза політикою”.

Є спорт як сфера функцій держави, і є спорт як діяльність атлетів і тренерів. Для мене спорт: спортзал, напрацювання техніко-тактичних завдань, покращення фізичних кондицій, підготовка і виїзд на змагання, тренувальні збори, спаринги, харчування, зважування, виступи, перемоги. Цьому процесу я віддаю себе і свої сили. Впевнений, що і 19-річна Ярослава Магучіх також. Там немає місця навіть для існування політики, тим більше, там немає умислу впливати політично, використовуючи спортивну впізнаваність.“, – частина допису Станіслава.

 

Читайте також:  Везли їжу людям і тваринам. Вбивства волонтерів і голови місцевої громади на Київщині

Запис “Спорт поза політикою”: Станіслав Горуна отримає квартиру у Львові, за медаль на Олімпійських іграх (відео) спершу з’явиться на Це моя Україна.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: