facebook

Співачка Шер звинуватила Путіна у голоді 500 мільйонів людей

Знаменита артистка Шер вже не вперше висловлюється на підтримку України та засуджує політику Кремля.

Пише - джерело.

Жінка поширила у своєму твітері статтю Європейської ради з міжнародних відносин про те, як підтримка Заходу, зокрема надання зброї, може допомогти Україні якомога швидше вивести росіян зі своєї території.

“Як західна наступальна зброя може допомогти Україні перемогти Росію – Європейська рада з міжнародних відносин… Путін уже несе відповідальність за мільйони біженців, жінок, дітей і майбутній голод до 500 мільйонів людей у світі через те, що не буде врожаю пшениці” – написала додатково Шер.

Варто додати, що світові знаменитості рідко порушують тему озброєння країн, адже віддають перевагу більше робити акцент на гуманітарних питаннях. Тому таку сміливість артистки вже оцінили в мережі. Зокрема вона поширила посилання у мережі, де люди можуть дізнатись, чому росіяни завозять в Україну мобільні крематорії.

Зазначимо, що на початку вторгнення Росії Шер підтримала українські родини й повідомила, що готова прийняти в себе українців, які залишили свій дім. Наразі невідомо, чи хтось оселився у її розкішному маєтку в США.

Читайте також:  Для чоловіків кордон відкриють: вже з серпня багато хто зможе виїхати за новими правилами

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: