facebook

Сьогодні на Говерлі загинула жінка, ще двоє чоловіків травмовані (ВІДЕО)

Попри застереження рятувальників не вирушати в гори, попри шквальний вітер і високу сніголавинну небезпеку туристи з м. Южне все ж вирушили на Говерлу.

Пише - джерело.

На жаль, це сходження стало трагічним, адже загинула жінка. Жертв могло бути ще більше, якби не оперативні та злагоджені дії рятувальників під час операції з порятунку.

Про обставини трагічного випадку розповіли у ДСНС України.

15 січня об 11:15 при сходженні на г. Говерла, Надвірнянського району, загинула 1 особа та 2 отримали травми різних ступенів тяжкості.

Зараз рятувальники продовжують надавати допомогу туристам з м. Южне, Одеської області, які травмувалися при сходженні на Говерлу.

Читайте також:  Прикарпатському військовому, який втратив ноги, в США повертають і зір: в оці знайшли шмат гуми

Станом на 14:40, чоловіка 1987 року народження з травмою ноги рятувальники транспортували до спортивної бази «Заросляк» та передали медикам.

О 14:30 іншу травмовану особу, жінку 1989 року народження, до якої прямували рятувальники, знайдено, організовано її супровід.

Ще одна жінка 1965 року народження загинула, як уже повідомлялося раніше. На місце події разом із рятувальниками вирушили працівники Національної поліції для встановлення усіх обставин трагедії.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: