facebook

Смачний обід за 30 грн. Чим харчують у Франківську в соціальних їдальнях (ФОТО)

У Франківську вже четвертий день працюють соціальні їдальні на базі чотирьох ліцеїв № 5, 15, 18 та 22 та початковій школі № 9. Пообідати смачними стравами можна з 12.00 до 15.00.

Пише - джерело.

Зокрема, у ліцеї №5 сьогодні у меню на обід п’ять видів салатів, п’ять видів гарнірів, котлети. відбивні, на перше – розсольник та борщ

Також окремо є стіл з печивом, канапками та напоями. Це люди можуть брати безкоштовно додому на перекус.

«Вартість комплексного обіду 30 гривень і додатково, хто хоче, з лінії добирають собі чи беруть більшу порцію і доплачують. – говорить підприємниця, яка надає послуги з організації харчування, Любов Коритан. – На обід у нас широкий асортимент, ми вивчили попит. Приходять люди з Києва та Харкова. Усі дуже задоволені і дякують за смачний обід. Ми запрошуємо усіх, бо є можливість це все робити».

Читайте також:  Верховинщина відправила ще один розвідувальний дрон на допомогу військовим

За словами пані Люби, в перший день їдальню відвідали 40 людей, а вчора вже 150. Каже, мають можливість годувати до 300 людей. Продукції вистачає, запасів поки є.

Пані Олена з онуками та невістками, приходять на обід щодня. Чотири дні тому вони переїхали до Франківська з Харкова. Каже, дуже смачно і персонал привітний.

Досі у Франківську вони ніколи не були. Втікали з Харкова вже коли дуже бомбили. Розказує, що з дітьми сиділи у підвалах і заспокоювали малих, що це салюти стріляють чи петарди, аби діти не боялися.

«Було важко, але доїхали, – зітхає пані Олена. – Люди їхали, як тюльки, що не поворухнутися. Але слава Богу доїхали до Львова, а звідти маршруткою до Франківська. Тут знайомі прихистили. Дуже їм дякуємо».

До слова у соціальній їдальні можна не лише пообідати, а й оформити документи для отримання тимчасового посвідчення вимушено переміщеної особи.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: