facebook

Скоро будуть дуже добрі новини: Рєзніков зробив заяву

Міністр оборони України Олексій Резніков провів телефонні переговори з американським колегою Ллойдом Остіном. Вони обговорили поточну ситуацію на фронті та оборонну допомогу Україні.

Пише - джерело.


В останні місяці США дедалі активніше допомагають Україні і дедалі менше побоюються Росії. Ще б пак, після візиту до Києва на православну паску Ллойда Остіна та Ентоні Блінкена – міністрів оборони та закордонних справ США – увесь світ заговорив про те, що Україна може і повинна перемогти у війні проти Путіна.

Так, про бажання США бачити сильну та незалежну Україну, яка повністю контролює всю свою територію, заявив Марк Міллі, голова Об’єднаного комітету начальників штабів ЗС США.

І зараз Україна очікує від Пентагону на постачання ЗРК NASAMS. Дипломати додали, що в США почали просуватися у питанні закупівлі NASAMS, одразу ж після того, як оголосили про Ініціативу сприяння безпеці України

Читайте також:  Президентський літак РФ вирушив до США. Москва каже, що вивозить дипломатів

“У нас немає докладної інформації про специфіку процесу укладання контракту, але ми вже знаходимося в процесі закупівлі системи”, – заявив один із представників оборонного відомства США.

Водночас український міністр оборони Олексій Рєзніков вкотре провів переговори зі своїм американським колегою Ллойдом Остіном. За підсумками переговорів Рєзніков пообіцяв “хороші новини”. Про це він написав у Twitter.

Глава Міноборони України наголосив, що постійно спілкується з Остіном.

“Я радий, що міністр оборони США Ллойд Остін повернувся з добрими новинами. Незабаром ми отримаємо засоби зміцнення нашої обороноздатності”, – заявив Резніков.

Ось тільки міністр оборони не розкрив жодної деталі нової військової допомоги.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: