facebook

Скільки треба часу, щоб перетворити цивільного на військового: експерт дав чітку відповідь

Людину треба підготувати і морально, і фізично, щоб фізична кондиція дозволяла бути стійкішим психологічно.

Пише - джерело.

За два місяці цивільна людина може стати якимось військовим. Вісім тижнів – це більш-менш достатній час, щоб довести військовослужбовця до нормального фізичного стану.

Про це ексклюзивно для TСН.ua розповів заступник начальника Військової школи командирів імені полковника Євгена Коновальця “Поляк”, відповідаючи на запитання, скільки треба часу на те, щоб перетворити цивільного на військового.

“Це експериментальний курс. Ми хочемо дати рекомендації Міністерству оборони про те, що маємо виховувати солдата вісім тижнів. Тому що саме за вісім тижнів цивільна людина може стати якимось військовим. Людина в тому форматі, яка може виконувати накази. Тому що, на жаль, за 30 діб можна пройти ту саму програму, можна дати по якості ту саму тактику, ту саму вогневу підготовку, або фізичну підготовку. Але він просто не звикне за цей час виконувати накази, йому просто фізично не вистачить часу. Всі ми знаємо, щоб виробити якусь звичку, нам потрібно 21 день. І от просто не завжди все виховується за 21 день, по-перше. А по-друге, на це певний час треба і от 30 днів – замало. Вісім тижнів, за нашим досвідом – більш-менш достатній час, щоб довести військовослужбовця до нормального фізичного стану. По-перше тому, що боєць – це про високу інтенсивність фізичну. По-друге, це дозволяє тобі виконувати накази. Ким він має бути? Він має бути дисциплінованим, фізично вмотивованим. І фізична кондиція дозволяє тобі бути більш стійким психологічно”, – пояснив він.

Читайте також:  Перед плановою госпіталізацією ІФА-тест мають робити безкоштовно – Степанов

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: