facebook

Скандальний забудівельник Мельник Іван перебуває у розшуці

За звинуваченнями у шахрайстві вчиненонму в особливо великих розмірах поліція оголосила у розшук скандального франківського забудівника, власника “М Груп Девелопмент” Івана Мельника.

Пише - джерело.


Про це йдеться на сайті МВС у записі від 25 вересня 2023 року. Іван Мельник обвинувачується у кримінальних злочинах за ч. 3 ст. 190 Ч.3 СТ.190 Ч.4 СТ.209 КК України. Йому загрожує позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.

Як відомо, на будівельних об’єктах «M Group Development» та пов’язаних з нею компаній виявлені численні факти шахрайства.

Ще у жовтні 2021 компанія забудовника Івана Мельника “М Груп Девелопмент” повідомила, що роботи на деяких майданчиках були начебто призупинені, нібито через рейдерську атаку. У чому полягає “рейдерська атака” і хто її ініціював, в “М Груп Девелопмент” так і не пояснили.

Читайте також:  В Івано-Франківській області перекинулася пожежна машина ДСНС: постраждали шестеро людей

В 2022 році стало очевидно, що є сотні покупців житла “М Груп Девелопмент”, які досі не отримали квартири. Люди виходили на мітинг під міською радою у 2022 році.

У своїх виступах вони заявили, що придбали житло в будівельної компанії “M Group Development”. Розрахувалися за квартири відповідно до угод про дольову участь. Однак омріяних квадратних метрів досі не отримали, пишуть Версії.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: