facebook

Скандал в 73-й школі Дніпра: директору оголошено догану за учнів, які завантажували металобрухт (Відео)

У Дніпрі в соцмережах сьогодні з’явилася інформація про те, що учні старших класів під час уроків кілька годин вантажили металобрухт за територією школи.

Пише - джерело.

Деякі городяни були обурені тим, що відбувається, інші писали, що праця буде хлопцям корисний. Як би там не було, директор в даному випадку порушив свої посадові повноваження, за що вже поплатився. Сергія Петькова притягнули до дисциплінарної відповідальності і оголосили догану. Батьків же просять в подібних випадках звертатися безпосередньо в департамент гуманітарної політики Дніпровського міськради, повідомляє «Наше Місто» .

«Директором школи №73 Сергієм Григоровичем Петьковим під час освітнього процесу до робіт, з ним не пов’язаним, було залучено учнів. Таким чином були порушені норми закону України про освіту і санітарний регламент для установ загальної середньої освіти. З огляду на зазначене порушення, директор притягнутий до дисциплінарної відповідальності, і йому оголошено догану », – зазначила заступник директора – начальник управління освіти департаменту гуманітарної політики Дніпровського міської ради Оксана Салогуб.

 

Читайте також:  Україна завершила опалювальний сезон з рекордними запасами газу

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: