facebook

“Швидка” не помітила лежачого чоловіка, – франківчанка обурена байдужістю медиків (фото)

В соціальній мережі Фейсбук франківчанка розповіла про те, як викликала “швидку” для чоловіка, що лежав у центрі міста.

Жінку шокувала байдужість містян, котрі проходили повз та дії медиків “швидкої допомоги”:

Пише - джерело.

11 ранку, 25 червня 20 рік. Хто знає цю людину,- шукайте в лікарні на Матейки. Молодий мужчина лежав на сходах по вул. Гординського,20. Швидка відвезла в лікарню на Матейки. Відповів, що звуть Саша. Адреси проживання не назвав. Чисто вбрана, доглянута людина, в руках прозорий пакетик з двома пластиковими стаканчиками з розсадою. Шокувала реакція швидкоі,- виявляється це був другий виклик по цьому випадку і персонал «швидкої» не помітив лежачого чоловіка.

Читайте також:  Франківчанка Тіна Кароль зізналася, що навмисно використала Полякову

При наполегливості і попередженні, що телефоную в поліцію швидка приїхала. Не помірявши тиск, не провівши зовнішнього огляду стану, різко привела в сидяче становище. Привели до тями нашатирним спиртом.

Поки швидка робила розворот, мужчина на видиху різко зігнувся, ледь не впав, схопився руками за серце.

Також шокувала реакція людей. За 15 хвилин поки в моій присутності лежав чоловік на сходах, люди просто проходили мимо. Активними виявилася дівчинка і сімейна пара. На місці цієї людини могли бути ви або ваші близькі. І люди так би і проходили попри вас. Зробіть репости, можливо відгукнуться родичі. Прохання написати в приват, коли ідентифікується людина, – написала Svitlana Volkova.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: