facebook

Шмигаль та інші кандидати на посади до Кабміну подали декларації

Перед голосуванням ВР за відставку Олексія Гончарука та його уряду, потенційні наступники почали подавати деларації. УНН зібрав інформацію, чиї декларації, як кандидатів на ті чи інші посади в новому уряді, є перед початком позачергової сесії ВР.

Пише - джерело.

Отже, декларацію у якості кандидата на посаду прем’єр-міністра вже подав Денис Шмигаль – його декларація датована в системі НАЗК 4 березня.

Також декларації подали: Марина Лазебна (кандидат на посаду міністра соціальної політики), Олексій Чернишов (претендує на посаду міністра розвитку громад та територій), Олег Немчінов (претендує на посаду міністра Кабінету міністрів), Андрій Таран (претендує на посаду міністра оборони), Ілля Ємець (міністр охорони здоров’я), Ігор Уманський (претендує на посаду міністра фінансів).

Читайте також:  Рада зобов'язала Кабмін завчасно попереджати про карантинні обмеження

А також нові декларації подали діючі члени кабміну: Михайло Федоров, Денис Малюська та Тимофій Милованов. Щоправда, щодо останнього з’явилася інформація про його відмову очолити міністерство аграрної політики. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков днями подав щорічну декларацію про майновий стан.

Нагадаємо, під час позачергового засідання ВР нардепи розглядатимуть відставку чинного Кабміну та призначення нового складу уряду.

Як повідомлялося раніше в УНН, Зеленський і Шмигаль відвідають сьогоднішнє засідання фракції “Слуга народу” – Корнієнко.

Також повідомлялося, за інформацією одного із нардепів, Шмигаль заявив, що Милованов і ще двоє людей відмовилися від посад у його Кабміні.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: