facebook

Школяр, який отримав кульове поранення в голову у Черкасах, потребує допомоги

Родина 14-річного Артема Попова, який отримав кульове поранення в голову, у тирі ДЮШ №2, просить про допомогу. Юнак перебуває у критичному стані.

Пише - джерело.

Про це повідомляє “Вичерпно“.

Трагічний випадок трапився 19 квітня на занятті зі стрільби у гімназії №9 міста Черкаси, учень 9 класу отримав кульове поранення в голову.

Як повідомила директор Черкаської обласної дитячої лікарні Наталія Волочкова, – “До лікарні його привезли у вкрай важкому стані, без свідомості. Він зараз реанімації на апараті штучного дихання. Була зроблена операція. Вона закінчилась близько в першій годині ночі. Куля прошила мозок. Лікарі її вийняли“.

Читайте також:  Дорогу Мукачево – Львів перекрили дорожники

Як вдалось встановити поліції, учень 9 класу під час тренування з кульової стрільби, отримав поранення в той час, коли тренер-викладач вийшов з приміщення тиру. Також, правоохоронці затримали тренера відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Фото: ГУ НП у Черкаській області

Реквізити для допомоги Артему, номер картки мами:

4149 6090 0207 5390 Попова Тетяна Володимирівна. Номер телефону: 063-389-23-11.

За повідомлянням видання “Вичерпно”, мати юнака перебуває у вкрай важкому емоційному стані, тож рідні просять не турбувати її без крайньої потреби.

Запис Школяр, який отримав кульове поранення в голову у Черкасах, потребує допомоги спершу з’явиться на Це моя Україна.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: