facebook

Шкарлет розповів, коли школи перейдуть на очне навчання

Наразі школярі або на канікулах, або на дистанційному навчанні

Пише - джерело.

Тривалість канікул та дистанційного навчання залежить від епідеміологічної ситуації та показників вакцинації від COVID-19 серед педагогів.

Про це розповів міністр освіти й науки Сергій Шкарлет у Telegram.

Як довго діти будуть навчатися онлайн, залежить від епідеміологічної ситуації, показників вакцинації серед педагогів, а також від кожного з нас. Бо саме ми своїм відповідальним ставленням і дотриманням карантинних обмежень можемо сприяти спаду захворюваності на COVID-19, – зазначив міністр.

Він повідомив, що наразі 4,7 тисячі шкіл (34% від загальної кількості) перебувають на канікулах. Дистанційно навчаються – 6 384.

Найбільша кількість закладів середньої освіти на канікулах у таких областях:

Читайте також:  Кричала та благала відпустити: на Волині чоловік зґвалтував дівчину, якій зробили гінекологічну операцію

Одеська – 427 шкіл;
Київська – 415;
Запорізька – 346;
Дніпропетровська – 305;
Харківська – 285.

Як відомо, згідно з прийнятими змінами до Постанови КМУ від 9 грудня 2020 року №1236, заклади освіти можуть працювати очно в “червоній” зоні карантину, якщо 100% працівників щеплені двома дозами від COVID-19.

Шкарлет наголосив, що через невиконання цієї вимоги загалом у “червоній зоні” на дистанційну форму навчання перейшли 3 тис. 207 шкіл. Найбільше у:

Львівській області – 819 шкіл;
Дніпропетровській – 476;
Івано-Франківській – 387.

За словами міністра, питання продовження канікул та дистанційно навчання МОН ухвалює лише на основі консультацій з МОЗ України.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також:


Мітки: