facebook

Шість грантових проєктів на суму понад 16 мільйонів євро реалізовуватиме Франківщина


Йдеться про проєкти у сфері довкілля та інфраструктури від Івано-Франківської області.

Пише - джерело.

Повідомила Івано-Франківська обласна державна адміністрація.

Заступник голови Івано-Франківської обласної військової адміністрації Віталій Ільчишин разом з директором департаменту міжнародного співробітництва і євроінтеграції громад Олександром Зрайком перебуваючи з робочим візитом в Польщі, взяли участь у четвертому засіданні Моніторингового комітету програми Ingterreg NEXT «Польща – Україна 2021-2027».

Спільно з колегами з шести областей України та чотирьох польських воєводств було затверджено результати першого конкурсу проєктних заявок пріоритету «Довкілля» – від Івано-Франківської області подано 14 проєктів.

Читайте також:  В Україні з 1 грудня суттєво змінились правила продажу валюти та переказу доларів і євро

До фінансування рекомендовано 4 проєкти на загальну суму понад 6,3 мільйона євро. Також затверджено перелік великих інфраструктурних проєктів, рекомендованих до фінансування – від області таких є 2 із загальним бюджетом понад 10,2 мільйона євро.

В рамках засідання обговорено також поточний стан та подальші кроки реалізації Програми у 2024 році, зокрема проведення конкурсів проєктних заявок за пріоритетами «Доступність» та «Кордони» і початок функціонування Фонду малих проєктів.




The post Шість грантових проєктів на суму понад 16 мільйонів євро реалізовуватиме Франківщина appeared first on Місто.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: