facebook

Що зірки нам пророкують: гороскоп на 5-11 червня 2023 року

За принципом аналогії перехід від повного місяця до третьої фази Місяця можна представити як завершення осені та початок зими. Дуже відповідальний період (5 – 11 травня) є фундаментом на найближчі 4 тижні – до повні 3 липня. Те, що буде зроблено зараз, стане в пригоді і наступного місячного місяця. Дбайливо витрачайте свої ресурси, раціонально, ґрунтовно та по-розумному підходьте до вирішення робочих питань. Намагайтеся не конфліктувати із опонентами.

Пише - джерело.

5 червня о 16:46 Венера входить на знак Лева і одразу ж утворює опозицію з ретро-Плутоном, вплив цього аспекту протримається ще кілька днів. У цей час збільшиться кількість суперечок та сварок між людьми, часто через гроші. З іншого боку, їх можна вирішити, якщо шукати компроміс, застосовуючи дипломатичний підхід.

Любовний гороскоп на червень говорить про те, що можливі деякі труднощі, переважно через те, що кожен із партнерів вважає себе головним. Боротьба за лідерство може призвести до небажаних наслідків особистих стосунків. Взаємні претензії, ревнощі, сумніви створюють хворий психологічний клімат. Помилки, скоєні цього тижня, буде важко виправити у майбутньому, їхній шлейф може тривати дуже довго.

11 червня о 12:45 Плутон повертається на знак Козорога, утворює гармонійний аспект із Меркурієм у Тельці, що сприяє фінансовим справам та вирішенню майнових питань. О 13:26 Меркурій входить на знак Близнят до 27 червня, де має сильний статус – управління. Від цього дня життя прискорюється, стосунки розвиваються швидше, легше відбувається адаптація в нових умовах.

Більше про астрологію ви можете знайти на YouTube-каналі астрологині Марини Скаді (Марини Соколової).

ОВЕН
Гармонійний тиждень, планетарні аспекти пробуджують у вас спокійну впевненість у собі та власних силах, потяг до всього прекрасного. Ідеальним планом на ці вихідні стане зустріч із друзями чи романтичним партнером, похід на виставку чи цікава поїздка. Протягом тижня швидко вирішуються робочі, фінансові чи побутові питання. Не дуже масштабні цілі досягаються досить гладко, завдяки впертості і стійкості, що прокинулася. Головне, уникайте зараз надзавдань!

ТЕЛЕЦЬ
Непростий період, час тривог та турбот. Енергії планет наділяють вас вдумливістю та серйозністю, а опозиція Венери (ваш управитель) з Плутоном, планетою жорстких трансформацій, перешкоджає дружнім стосункам та емоційній стабільності. До суботи не плануйте пікнік із сім’єю або вечірку з друзями. Але загалом завершення тижня сприятливе. Намагайтеся, наскільки це можливо, бути більш товариськими, а перед виходом з дому усміхніться відображенню в дзеркалі.

БЛИЗНЯТА
Можуть виникнути складнощі з комунікацією і напруженість у міжособистісних стосунках, тому намагайтеся стримуватися, якщо раптом захочеться відповісти продавчині, що нахамила, або хвалькуватому колезі. Свій безстрашний потенціал направте у сферу благодійності та щедрості, професійну галузь. Адже ваша величезна енергія потребує виходу, не закривайте її в собі, спрямуйте її на добрі справи. Від 11 червня ви, нарешті, зможете видихнути, тому що ваш управитель — Меркурій — увійде до Близнят і вам буде легше у всьому.

РАК
Гармонійні взаємодії планет сприятливо впливають весь тиждень, допомагають долати труднощі. Однак на початку тижня ви можете бути трохи розсіяними та надчутливими. Намагаючись вислизнути від реальних проблем, ви захочете втекти у чуттєвий світ, де тонко дослухатиметеся до своєї інтуїції. Якщо прямий з понеділка необхідно займатися вирішенням серйозних завдань, намагайтеся струсити з себе мрії, що туманять розум.

ЛЕВ
Лінощі і неповороткість заважають продуктивно жити і працювати, а список відкладених справ поповнюється ще більше. Однак не дозволяйте собі вдаватися до ледарства, тому що цей тиждень — дуже плідний час, коли з найменшими зусиллями можна успішно закрити всі питання, які вас турбують. Ближче до вихідних позитиву стає більше, життя сповнюється гармонією та любов’ю. Поступово усуваються всі протиріччя між зовнішнім та внутрішніми світами, між розумом та почуттями.

Читайте також:  Гороскоп на 6 жовтня для всіх знаків зодіаку: день, коли таємне стане явним

ДІВА
У ваше життя повертається сприятлива зіркова погода! Сприятливий тиждень для великих і важливих покупок, у майбутньому ви не станете шкодувати про витрачені гроші. Чудовий час для романтичних експериментів – якщо давно не влаштовували струс почуттів, проведіть тиждень активно зі своїм партнером. Вихідними можна відвідати перукаря, зробити б’юті-процедури. Все, за що візьметеся протягом тижня, принесе успіх у майбутньому. Підходящий час для планування невеликих поїздок або повноцінного відпочинку.

ТЕРЕЗИ
Мрійте, створюйте нові проєкти, вносьте зміни у своє життя, змінюйте образ, купуйте навчальні курси – протягом тижня важливо вдатися до змін у своїй долі. Понеділок та вівторок – конфліктні дні, енергетичний потенціал яких посилюватиме ваші емоції, керуватиме вашими реакціями. Важливо бути уважними, оскільки одне невдале слово може зруйнувати щось дуже цінне. Не введіться на маніпуляції, не обдурюйте інших людей, не встрявайте в чужі розбірки і тим більше, не затівайте конфлікт самі.

СКОРПІОН
Вас можуть намагатися вибити з колії – не реагуйте. Завдання – стежити за своїм станом та підтримувати баланс, щоб випадково не вчинити провини. Виконуйте духовні практики, займайтеся йогою, творчістю, співайте та танцюйте! У другій половині тижня формуються сприятливі умови для вирішення фінансових та майнових питань, дорогих закупів. У сфері індивідуальних і ділових взаємин відбуваються кардинальні зміни. Не тримайте того, хто йде — на його місце незабаром з’явиться інша людина.

СТРІЛЕЦЬ
Сприятливо займатись будь-якою активністю, але бажано у вже наявних проєктах. Починати щось нове не варто, краще отримати необхідні навички та знання, пройти курси підвищення кваліфікації. Найкращий час для пізнавальних подорожей, ділових поїздок, оцінки перспектив у професійній сфері. Зірки дарують вам справжню свободу вибору – головне правильно розподілити завдання протягом тижня. Неділю краще провести у компанії друзів, на природі – не завантажуйте себе роботою на вихідні.

КОЗОРІГ
Намагайтеся закінчити справи, які довго відкладали: пройдіть почате навчання, дочитайте книжку, повторіть вивчений раніше матеріал, поверніться до старого бізнесу. Це чудовий час для навчання, особливо у напрямі, пов’язаному з аналітикою та прогнозуванням. Гарний час для важливих поїздок, великих угод, серйозних медичних втручань. Перешкоди, як і в будь-який інший час, можуть виникнути, але з ними впораєтеся завдяки мудрим співробітникам, старшим родичам.

ВОДОЛІЙ
Побудьте на самоті – це зробить вас спокійнішим, що дозволить швидше освоювати нові навички, посилить потяг до знань. Ідеї, які з’являються, поки не озвучуйте іншим людям, інакше на самому старті можна все зіпсувати. Не засмучуйтесь, якщо виходить зовсім не так, як би вам хотілося — Всесвіт вас вчить пристосовуватися до життєвих випробувань, що дозволить набути психологічної стійкості. Не поспішайте. Спокійно виконуйте роботу, ретельно обмірковуючи кожен крок.

РИБИ
Сприятливий тиждень, соціальні контакти, подорожі дарують приємні емоції. Але важливі справи починати не варто. Натомість займіться питаннями взаємин – цілком можливо, що ваш партнер піднесе сюрприз. Або проведіть час із дітьми, заряджаючи їх енергією та передаючи їм свій життєвий досвід. Добре в цей період навчатися, посилювати свої навички, робити нові покупки та змінювати імідж. Тиждень пропонує багато можливостей – намагайтеся зробити його яскравим та різноманітним.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: