facebook

Що важливо знати перед встановленням системи відеоспостереження?

Враховуючи зростання злочинності, то й питання безпеки стає дедалі гострішим. Саме з цієї причини послуги зі встановлення відеоспостереження стають все більш затребуваними та актуальними. Перш ніж буде проведено встановлення, необхідна доля цілого ряду нюансів.

Пише - джерело.

Разом зі спеціалістами https://control.ua/ua/ustanovka-videonabludeniya/ustanovka-videonabludeniya-kiev/, розглянемо основні нюанси, які необхідно враховувати, перш ніж буде проведено встановлення відеоспостереження.

Основні завдання спостереження

Система відеоспостереження встановлюється для контролю певних дій, які можуть статися на об’єкті. Саме з цієї причини слід виділити основні завдання, які вирішують за допомогою системи спостереження: контроль роботи співробітників, фіксація протизаконних дій, спостереження за робочою обстановкою на об’єкті. Перш ніж вирішити, яку систему відеоспостереження вибрати, слід звернути увагу на такі критерії:

  • цінність об’єкта, що охороняється;
  • розташування системи спостереження;
  • тип системи, що використовується.

Якщо все це враховувати, то ви гарантовано зможете обрати потрібне обладнання індивідуально для себе.

63fdf70d56dbe.jpg

Якість зображення

Якість зображення безпосередньо залежатиме від того, яку систему спостереження ви обираєте. Наприклад, якість картинки в аналоговому обладнанні значно гірша, ніж у цифровому обладнанні. Виробники орієнтуються на збільшення роздільної здатності зображення, але велика кількість мегапікселів – це не запорука якісного зображення.

На якість зображення не менше впливає рівень освітленості об’єкта. Воно може змінюватися через рівень чутливості камери, швидкості кольору, контрасту і т.д. Для того, щоб зображення було високою чіткістю, потрібно забезпечити хорошу освітленість об’єкта, особливо якщо йдеться про роботу в нічний час доби.

Читайте також:  У Львівській області викрили підпільне виробництво неякісних комплектуючих до зброї

Час запису

Основний параметр під час вибору відеореєстратора – це максимально можлива швидкість та якість запису. На «вагу» архіву можуть впливати різні чинники, серед яких можна відзначити такі:

  • кодек, що використовується – наприклад, Н.265 дозволяє зменшити розмір відео до 80%;
  • швидкість запису – стандартно це 25 кадрів на секунду і від;
  • режим запису – запис може бути цілодобовим, за датчиком руху або розкладом;
  • об’єм жорсткого диска – потрібно орієнтуватися на те, скільки вміщує реєстратор.

І це лише основні параметри, які впливають на певний час.

Підключення до інтернету

Завдяки підключенню до інтернету, ви зможете стежити за тим, що відбувається в режимі онлайн. Також в режимі он-лайн можна буде змінювати дозвіл, гарантувати безпечну передачу інформації, віддалено керувати пристроями тощо. Для підключення по інтернету використовується модем, роутер та камер, що гарантує стабільне підключення.

Нічна зйомка

Не менш важливою є зйомка вночі доби. Для цього важливо вибирати камери відеоспостереження з інфрачервоним підсвічуванням або оснастити місцевість додатковим штучним освітленням. І тут можна буде досягти високої ефективності.

І все це лише деякі нюанси, які потрібно враховувати, якщо ви вирішили встановити систему відеоспостереження самостійно. Але, щоб досягти високої ефективності, рекомендуємо звертатись за допомогою до професіоналів.

The post Що важливо знати перед встановленням системи відеоспостереження? appeared first on Місто.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: