facebook

Шестеро дітей залишилися без батьків: нові подробиці вбивства під Києвом

Подружжя Світлани та Анатолія Осадчуків, яких убили під Києвом, було багатодітними батьками. Вони жили на Волині та багато років займалися заготівлею пиломатеріалів, ніколи ні з ким не конфліктували.

Пише - джерело.

Убив і сховав у машині
У понеділок, 31 січня, село Стобихівка Камінь-Каширського району Волинської області прощалося з 49-річним Анатолієм та 45-річною Світланою Осадчуками. На похорон прийшло багато людей, їхню сім’ю там знали всі мешканці.

“У Анатолія та Світлани шестеро дітей. Двоє з них ще неповнолітні, залишилися сиротами. А сам Анатолій теж із багатодітної родини – у нього ще десять братів і сестер. Тож близьких родичів в окрузі кілька десятків”, – розповідає OBOZREVATEL хороший знайомий Осадчуків.

Світлану та Анатолія Осадчуків у селі добре знали

Про загибель подружньої пари стало відомо 29 січня, коли Анатолій та Світлана на своєму мікроавтобусі привезли дошки з Волині до Василькова (під Києвом). Там у чоловіка виник конфлікт із місцевим бізнесменом, коли він розвантажував товар.

Після затримання підозрюваний заявив поліції, що чоловік нібито заборгував йому 6 тисяч гривень: “На заводі Анатолій почав на мене сильно кричати, я скипів, схопив молоток та вдарив його по голові”.

Потім чоловік кинувся до мікроавтобуса і почав завдавати Світлані ударів ножем.

Тіла жертв бізнесмен затяг у автобус, прикрив їх піддонами та вивіз до Обухівського району. Там він покинув машину.

Читайте також:  Розправився з нею на очах у всіх: поляк жорстоко вбив українку за відмову. Кинув труп і поїхав

Підозрюваний розповів свою версію конфлікту

Були знайомі давно, конфліктів не було
Анатолій та Світлана були вірянами, вони ходили на збори до церкви п’ятидесятників. Власне, 80% мешканців Стобихівки є парафіянами цієї церкви.

“Останнім часом Анатолія я не бачив, а Світлана приходила постійно, діти теж. Батьки Анатолія теж віряни”, – каже один із парафіян.

Світлана (на фото) та Анатолій були вірянами

Сам загиблий та кілька його братів раніше працювали лісниками в цьому районі. Потім Анатолій організував свій невеликий бізнес: купував дошки, оброблював їх, сушив та продавав у Київській області.

Із убивцею вони були знайомі давно, Анатолій возив йому товар близько 10 років і конфліктів раніше не мали.

“Анатолій, як і його брати, досить стримана людина. Я можу розлютитися, не витримати, а він весь час врівноважений, спокійно говорить. Я не пам’ятаю, щоб у селі він з кимось посварився, такого за ним не водилося”, – каже знайомий Осадчуків.

Заготівлею та обробленням деревини у цьому селі займаються багато жителів. Вони продають дошки, роблять палети, які потім продають у найближчі європейські країни. Багато пилорам тут працюють нелегально, через що виникали конфлікти з активістами-екологами. Але іншої роботи тут немає, розповідають жителі. Або ліс, або заробітки у Європі.

У подружжя залишилося шестеро дітей

У поліції Київської області відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 КК України – умисне вбивство. Підозрюваному загрожує 15 років ув’язнення або довічне.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також:


Мітки: