facebook

Серце зупинилося від страху: в Києві у притулку від салютів помер песик Гуффі

Гуффі боявся гучних звуків і, коли почалося все це “новорічне пекло”, його серце не витримало.

Пише - джерело.

В Києві у притулку у свій перший новий рік помер песик на прізвисько Гуффі. Собака був наляканий вибухами феєрверків та салютів, від страху у нього зупинилося серце.

Про це повідомило благодійне об’єднання Захисту тварин “Плюшка” на своїй Instagram-сторінці.

“Ми забрали собаку із глухого села, вилікували, шукали родину. Гуффі боявся гучних звуків і, коли почалося все це “новорічне пекло”, його серце не витримало, він метався від страху і раптово упав як мертвий”, – розповіли у притулку.

Волонтери додали, що собаки дуже злякалися, забилися в будки, хто куди, багато хто досі не хоче виходити…

Читайте також:  На Донбасі підірвався військовий автомобіль: постраждали 9 воїнів

Ще одна мешканка притулку – собачка Бринза теж посивіла за новорічну ніч. “Вся соціалізація накрилася мідним тазом, ніяк не хоче підходити, боїться будь-якого шарудіння”, – розповідають волонтери.

У притулку додають, що від салютів та феєрверків гине чимало собак: вискакують від страху під машини, падають з висоти, ховаються у таких місцях, звідки не можуть вибратися…

“Скільки зупинилося седречок від страху? Чи вартує хвилинна радість усіх цих смертей та болю?”, – підсумовують у притулку.

Варто зазначити, що у Києві салюти та феєрверки офіційно заборонені, проте охочих їх запускати ніколи не бракує. Усе через те, що покарання за це законодавством не передбачено.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: