facebook

Секс у масці і без поцілунків – лікарка закликала відмовитися від пестощів на час пандемії

Під час пандемії коронавірусу варто відмовитися від поцілунків із новими людьми. Та почати займатися сексом у масці, яка б закривала ніс та рот.

Такі заходи необхідні для зменшення ризику зараження Covid-19. Про це заявила головна санітарна лікарка Канади Тереза Там, повідомляє CNN.

Пише - джерело.

“Поточні дані вказують на дуже низьку ймовірність зараження новим коронавірусом через сперму або вагінальні рідини. Однак, навіть якщо люди не мають симптомів, сексуальна активність з новими партнерами збільшує ризик зараження або передачі Covid-19 через тісний контакт, зокрема через поцілунки”, – зазначила вона.

Читайте також:  Словаччина тестує все населення на Covid: у містах довжелезні черги

Під час сексу, каже посадовиця, варто уникати положення, при якому партнери перебувають обличчям до обличчя. Окрім того, потрібно стежити один за одним і в жодному разі не вступати в статевий зв’язок із людиною, яка має симптоми коронавірусу.

Головна лікарка Канади також запропонувала “обмежити вживання алкоголю та інших речовин, щоб ви та ваші партнери могли ухвалювати безпечні рішення”. Тереза Там наголосила на важливості безпечного сексу, зокрема, із використанням засобів контрацепції та знанням як свого статусу ІПСШ, так і партнера.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: