facebook

Секс на зупинці у Львові: стало відомо, як суд покарав хлопця

Спочатку суд виніс вирок лише дівчині.

Пише - джерело.

У Франківському районі Львова у лютому 2023 року пара зайнялась сексом на зупинці громадського транспорту. Спочатку суд за “хуліганство” покарав лише дівчину, це сталось через те, що хлопець не приходив на засідання. Проте згодом стало відомо, що хлопця оштрафували на 51 гривню. З нього також мають стягнути в дохід держави судовий збір у розмірі 536 гривень 80 копійок.

Про це йдеться у рішенні суду.

Суд визнав докази — протокол про адмінправопорушення та відеозапис із нагрудних камер поліцейських — достатніми. Суддя враховував характер правопорушення, неповнолітній вік правопорушника та ступінь його вини й визнав, що провина хлопця доведена повністю.

Читайте також:  Дівчина пішла на концерт і залишилася без рук та ніг: що трапилося

“25 лютого о 22:18 у Львові по вул. Кульпарківська, 123 на зупинці громадського транспорту громадянин вчинив дії розпусного характеру, а саме, будучи оголеним нижче пояса, вступив у контакт (статеві зносини) з громадянкою, чим порушив громадський порядок, що стало проявом безсоромності та грубої непристойності”, — йдеться в рішенні суду.

Постанова може бути оскаржена в апеляційному порядку протягом 10 днів з дня її винесення до Львівського апеляційного суду.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: