facebook

СБУ виявила мільйонні розкрадання під час реконструкції «Борисполя»

СБУ задокументувала масштабне розкрадання держкоштів, виділених на реконструкцію міжнародного аеропорту «Бориспіль». За попередньою оцінкою, було присвоєно майже 37 млн ​​гривень.

Пише - джерело.

Про це повідомили в СБУ у четвер, 23 липня.

Там розповіли, що в 2017 році менеджмент приватної фірми виграв тендер на будівництво багаторівневого паркінгу в аеропорту.

«Бізнесмени підозрюються у фальсифікації документів про обсяги виконаних робіт та використанні суб’єктів господарювання з ознаками фіктивності, що дозволило перевести в готівку і привласнити майже 37 мільйонів гривень», – повідомили в СБУ.

Нині силовики проводять обшуки в офісах та за місцями проживання бізнесменів. У будинку одного із них вилучили близько 60 тисяч доларів і понад 1,5 млн гривень.

Читайте також:  Посадовця екологічної інспекції Івано-Франківщини зловили на хабарі за незаконну вирубку дерев

«Зараз по всіх адресах проведення обшуків описується і вилучається фінансово-господарська документація, що підтверджує протиправну діяльність фігурантів», – додали в СБУ.

Кримінальне провадження відкрито за двома статтями – ухилення від сплати податків і присвоєння/розтрата майна в особливо великому розмірі.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: