facebook

Сардинія, з понеділка на острів можна в’їжджати тільки з негативним тестом

Губернатор Солінас: «Я захищаю здоров’я сардинців і іноземців, які приїжджають сюди на канікули». Мета – імунізувати всі населення в найближчі 30 -45 днів.

Пише - джерело.

Поки вірус поширюється і «вся Італія великими кроками наближається до червоної зони», як підкреслив колишній глава Служби цивільного захисту Гвідо Бертолазо, губернатор Сардинії, першого і єдиного білого регіону країни, оголошує про заходи анти-Covid, які будуть задіяні з понеділка.

Всім бажаючим потрапити на острів доведеться здати тест. Губернатор Крістіан Солінас оголосив про це: «З понеділка, якщо у прибувають вже є тест на вірус, зроблений за 48 годин до посадки, після прибуття вони пройдуть по швидкому маршруту і зможуть негайно покинути аеропорт. Для тих, у кого не було можливості зробити тест, його потрібно буде зробити в аеропорту: якщо результат позитивний, доведеться відправитися на карантин ».

Читайте також:  Дедалі більше українських вчителів їдуть на заробітки до Польщі

Тепер, коли Сардинія стала білою зоною, губернатор хоче зробити все можливе, щоб вона залишалася нею надовго. Особливо напередодні періоду літніх канікул, коли на острів прибувають тисячі туристів. Губернатор сподівається, що Сардинія стане першою областю з повністю вакцинованих населенням в Італії. З цієї причини, пояснив він, «ми готові інвестувати в масштабну кампанію вакцинації». На острові було активовано більше 50 пунктів вакцинації, «щоб все населення могло бути імунізовані за 30 – 45 днів».

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: