facebook

Саме в цей день можна очікувати на перемогу на полі бою: нумеролог назвав точну дату завершення війни

В кожному році є циклічність і закономірність, які можна відслідкувати за подіями, що впливали на хід війни в Україні. Від початку повномасштабної війни аж до сьогодні є закономірність у датах і цифрах.

Пише - джерело.

Про це розповів таролог і нумеролог Владислав Грицай.

“24.02 – день початку повномасштабної війни. Але якщо брати 24.08, День Незалежності України, то можна прослідкувати певну закономірність. Тобто поділити кожен період року країни на етапи. Не лише минулий, а й позаминулий роки.

Перший етап 24 серпня – 24 грудня. Другий – 24 грудня – 24 квітня.

24 грудня позаминулого року почали активно говорити про напад Росії. І ми це отримали 24 лютого. Але вже 24 квітня 2022 року ми отримали новий період. Почався “Рамштайн” і світ зрозумів, що Україна зможе вистояти. Наступний період – 24 серпня 2022 року і “харківський прорив” на початку вересня. Наступна дата 24 грудня 2022 року – результати візиту Зеленського до Сенату США, що відбувся 21 грудня.

Читайте також:  Вбили, коли надавала допомогу солдатам: на фронті загинула військова медикиня

Лютий місяць цього року мав би бути складнішим, ніж був. Бо в середині росії було страчено можливість для масштабного наступу. І перенесення цього на нібито березень – нічого не вирішить”, – сказав Грицай.

За його словами травень для України може бути проміжним у перемозі України. Тобто масштабні успіхи на фронті.

“У червні – будуть перемовини, бо в росії в цей період буде зміна керівництва та ідеологічного спрямування. Липень має стати для України періодом розуміння завершення війни. Але сакральним періодом для України є 14 жовтня – саме в цей день можна очікувати на перемогу на полі бою”, – сказав Грицай.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: