facebook

Рятувальники все ще гасять осередки тління в зоні ЧАЕС і Житомирській області

Пожежі в лісах Чорнобильської зони і трьох районах Житомирської області локалізовані. Триває гасіння окремих осередків тління торфовищ, трави, лісової підстилки і деревини.

Пише - джерело.

Про це повідомили в Держслужбі України з надзвичайних ситуацій в неділю, 3 травня.За інформацією відомства, всі пожежі в зоні відчуження локалізовані.

«Станом на 7:00 3 травня підрозділами ДСНС надається допомога ДАЗВ в гасінні окремих осередків тління торфовищ в осередках пройдених вогнем. До гасіння залучено 173 людини і 56 одиниць техніки, з них від ДСНС 113 чоловік особового складу та 29 одиниць техніки», – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  Більше не буде: у Франківську депутати проголосували за ліквідацію «Муніципальної варти»

Пожежі в лісових масивах на території Овруцького, Лугинського та Олевського районів Житомирської області також локалізовані.

«Станом на 7:00 3 травня підрозділами ДСНС надається допомога працівникам лісових господарств у гасінні окремих осередків тління лісової підстилки, пеньків і деревини. Всього до гасіння пожеж на території Житомирської області залучено 327 осіб та 62 одиниці техніки, з них від ДСНС 64 людини особового складу і 22 одиниці техніки», – розповіли в ДСНС.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: