facebook

“Рви на шматки”: у Сумах охоронець будмайданчика нацькував собак на батька з донькою, які вигулювали спанієля

Спанієлю три години робили операцію.

Пише - джерело.

У Сумах охоронець будівельного майданчика нацькував псів на тата з 8-річною донькою, які вигулювали собаку. Усі відбивались, як могли та спанієлю нападники все ж розірвали черево, а чоловіку – прокусили палець. Хто винен, тварини чи охоронець, нині з’ясовує поліція.

Спанієля Оскара зшивали, фактично, по клаптикам, каже його власниця Людмила. На пам’ять про тригодинну операцію лишився 15 сантиметровий шрам.

“Лікар сказав, що він народився у сорочці. Ще б трохи і був би пошкоджений кишечник та внутрішні органи”, – каже власниця собаки Людмила Черномаз.

Усе сталося неподалік будівельного майданчика, де чоловік із донькою вигулювали собаку. Кажуть, коли проходили повз – охоронець нацькував на них своїх двох псів.

“Він спустив поводок і сказав: “взяти”, – каже потерпілий Михайло Черномаз.

А за мить, каже Михайло, одна собака накинулася на доньку, а інша почала шматувати Оскара

“Одна собака була ротвейлером, там суміш із бійцівською породою. А інша – не пам’ятаю”, – каже потерпілий Михайло Черномаз.

На тілі 8-річної Ані є сліди від собачих щелеп. Рана невелика, а от переляк – надовго. Коли згадує той вечір, тремтить голос. Від побаченого та слів охоронця.

“Він кричав “порви”, навіщо ти з нею так легко. Рви її на шматки. Я налякалась. Стояла і хотілось плакати”, – каже потерпіла Анна Черномаз.

Читайте також:  Обмотав шию мотузкою, прив'язав до лавки і забив до смерті: під Львовом вбивця собаки проведе місяць за ґратами

На допомогу, каже Михайло, кинулися перехожі. Що у самого палець розірваний – Михайло побачив лише у ветеринарній клініці. І одразу після цього звернувся до поліції.

“Свідки інциденту сказали, що це вже не перший випадок. Він часто нацьковує собак”, – каже власниця собаки Людмила Черномаз.

“Це вина охоронця. Собака просто виконував наказ. Собака тут ні до чого. От що у нього в голові”, – каже потерпілий Михайло Черномаз.

60-річного охоронця будівельного майданчика правоохоронці вже опитали, але подробиць поки що не розголошують.

“Звернення зареєстровані, готуються матеріали для передачі до суду”, – каже речник поліції Сумської області Володимир Кузьменко.

Нині чоловіка на роботі немає, він святкує день народження. Його колеги приголомшені і відмовляються вірити у те, що охоронець нацькував псів навмисно.

“Такого просто буть не може, ви самі подумайте, яка адекватна людина буде нацьковувати на людину собаку. Сказав що вигулював на поводку і вона просто вирвалась і побігла”, – каже майстер будівництва Руслан Шепетуха.

За собаками-нападниками нині спостерігають, щоби з’ясувати чи не хворі на сказ. Керівництво компанії вже вибачилося перед потерпілими і обіцяло охоронця звільнити, а витрати компенсувати

У пораненого Оскара попереду тривала реабілітація, щоденні крапельниці та бандажі. Та його власники сподіваються, собака одужає.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також:


Мітки: ,