facebook

Розпочалися зйомки психологічного трилера “Між нами”, де грає Ірма Вітовська

Українське кіно вийшло з карантину. У столиці стартували зйомки психологічного трилера “Між нами”. Історія про сімейні стосунки і секрети, які їх руйнують. Тут – і тема повернення з війни, і протистояння батьки-діти, і проблема наркозалежності та насильства.

Фільм став переможцем 11 пітчингу Держкіно і отримав 100% фінансування в розмірі близько 11 млн. грн. За жанром стрічка – психологічний трилер.

Пише - джерело.

Головні герої – Саша і Захар – специфічне подружжя: вона – наркозалежна зі складним минулим, він – бізнесмен, повернувся з АТО.

Паралельна історія– родина лікарки-гінеколога у виконанні знаменитої франківчанки Ірми Вітовської. Долі жінок переплітаються – і тут починається кримінал.

“Це, напевно, один з перших трилерів україномовних і так, відчуваємо весь тягар відповідальності. Хочемо зробити таку похмуру нуарну картинку”, – пояснює Юрій Дунай, співавтор сценарію.

Творці обіцяють, стрічка порадує не тільки якісною картинкою та акторською грою, а й багатошаровим змістом, інформує 5 Канал.

“Багато піднімається різних тем. В цьому якраз сила цього сценарію, цього фільму, тому що він певним чином задіває ключики, різні двері відкриває в кожному”, – переконаний Теодор Нещадим, другий режисер.

Ірма Вітовська показала себе в новій ролі і своєю історією проілюструвала не тільки сюжетну лінію у фільмі, а й одну з гострих проблем в українському суспільстві – насильство.

Читайте також:  Ірма Вітовська отримала престижну нагороду на Одеському міжнародному кінофестивалі (фотофакт)

“На щастя, ці синці – це постійні знущання над героїнею в кіно..
2018 р. – понад 800 000 українських родин мали досвід насильства.. це зафіксовані випадки … але фактично, за певними припущеннями, що навіть понад 1 500 000… Тут мова не тільки про жінок, а й про чоловіків, і що найстрашніше – про дітей (((
Та насправді , жінки складають найбільшу частку.. Це не тільки сексуальне і фізичне насильство, як випадки, що вражають останнім часом всіх нас((( , але й моральне та економічне насильство в родинах…Не мовчати! Головне – не носити в собі!
Та головне сьогодні – не бути БАЙДУЖИМ, коли чуєте крик, зойк, заклик , підозрілі дії чи поведінку пригніченої жінкидитиничоловіка, якого десь ведутьвезутьтримають! Адже завтра на їх місці можете бути і Ви!Я рада, що можу зіграти це в кіно”,
– пише на своїй сторінці у мережі Ірма Вітовська.

І додає, що бездіяльність – найстрашніший гріх.

Зйомки трилера “Між нами” триватимуть до кінця літа. Далі фільм вирушить фестивалями. На великих українських екранах з’явиться не раніше кінця наступного року.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: